Narcís Bardalet

El president de la UEF, Narcís Bardalet, fa valoració d’aquest inici de temporada, repassant sobretot l’actualitat del primer equip però també el futbol base i les noves tres plantilles femenines.

- Quina valoració fas d’aquest inici de temporada?
És evident que l’inici, amb dues derrotes en les dues primeres jornades, no és gens bo. Ja se sap que en el futbol cal fer gols, cal puntuar... si bé estic tranquil perquè, juntament amb els meus companys, veiem que tant jugadors com staff tècnic estan fent una bona feina a cada entrenament. Ens trobem davant d’un nou projecte, amb molts jugadors joves i cal paciència. Estic convençut que en les properes jornades remuntarem i escalarem posicions, amb molta més confiança.

- Quina és la situació del club, després de la celebració dels actes del centenari?
Cal acabar de gaudir d’aquest 2019, any oficial dels 100 anys del club. Quan comenci el 2020, iniciarem un segon centenari amb les mateixes ganes de fer créixer el club. Ho demostra la nostra il·lusió per al nou equip femení, que es presentarà el dia 14 de setembre a l’estadi, amb tres equips (infantil, juvenil i sènior). També seguirem donant tot el nostre suport al futbol base: comptarem fins a 29 equips de mainada, això aviat és dit!

- Quins objectius et marques per aquesta temporada, com a president de la Unió?
Com no pot ser d’una altra manera, vull que el nostre equip de 3a Divisió competeixi jornada rere jornada per acabar a la part més alta de la classificació. Confio que ho farem. Això va lligat amb l’altre objectiu, que és el d’il·lusionar els nostres socis i simpatitzants, no només amb l’equip de 3a sinó també amb el nostre futbol base i els nostres equips femenins, que s’han de sentir recolzats per tothom.