Empuriabrava Sports tanca la temporada  amb èxit de participació

La 7ª edició ha estat marcada per les noves propostes en la programació del cap de setmana i els tornejos nocturns de Vòlei platja.

Les activitats dirigides al matí han arribat als 1420 participants.

Des de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries es valora molt positivament la qualitat i participació de les activitats organitzades durant aquesta 7a edició del programa Empuriabrava Sports. La temporada va arrancar el passat 13 de juliol amb el V torneig rugbi 7 a la platja i va finalitzar el passat 25 d'agost acollint la darrera prova del circuit català de vòlei platja.

Aquesta edició ha estat marcada per les noves propostes en la programació del cap de setmana, entre les quals hi ha l'hoquei i el tennis platja, juntament amb els tornejos nocturns de vòlei i rugbi platja.

De les activitats dirigides al matí hi ha hagut aproximadament uns 1420 participants, essent la màxima afluència durant la segona setmana d'agost, i el zumba com a activitat més concorreguda.

Pel que fa als tornejos esportius gratuïts engloben un total de 850 participants, arribant al pic més alt d'assistència la primera setmana d'agost, amb els tornejos de vòlei.

Durant els caps de setmana, s'han realitzat els tornejos de rugbi platja, hoquei platja, vòlei platja 2x2 i la prova del campionat de Catalunya de vòlei platja, que han comptat amb aproximadament 500 participants.

Des del departament d'esports, es valora molt positivament l'alt nombre de col·laboradors que ajuden a fer possible el programa d'activitats esportives a la platja.