Àlex Campos (UE Figueres)

Abans de la jornada intersetmanal, amb partit durant la Diada contra el Sant Andreu, Àlex Campos, porter del primer equip de la UE Figueres, ens transmet les seves sensacions, un cop iniciada la lliga de 3a Divisió.

Compta amb una àmplia trajectòria futbolística, la qual va engegar al Palamós, quan havia complert 6 anys. Llavors va traslladar-se a Múrcia, per jugar al Lorca, on hi havia el seu pare jugant. Quan va tornar a l’Empordà, va defensar els colors dels dos equips principals de Roses. Posteriorment, va estabilitzar-se 5 anys al futbol base del Figueres, abans de defensar el Girona i l’Olot, com a tercer porter del primer equip i titular en el juvenil. Va jugar amb el Cornellà a Divisió d’Honor, amb la Pobla Mafumet, i després d’una segona etapa al Palamós, va arribar al Figueres, el seu actual club.

- Què t’ha portat a tornar a defensar els colors blanc-i-blaus de la Unió?
La meva etapa al futbol base del club va ser força llarga i molt profitosa i, per tant, em va marcar. Van ser uns anys en els quals vaig aprendre moltíssim, defensant els colors figuerencs amb molta il·lusió. Sempre deia que tenia ganes de tornar-hi, així que va ser fàcil entendre’ns, per les meves ganes i els bons records que guardava del meu anterior pas pel club.

- Quin objectiu té l’equip aquesta temporada?
Concretament, no hi ha cap objectiu marcat. Tanmateix, penso que no hi ha dubte que ens hem de moure, com a mínim, per la meitat de la taula i tenir sempre la part alta a l’abast. Crec, doncs, que l’objectiu que ens hem de posar és com a mínim aquest, per arribar a les últimes jornades amb opcions de sumar una bona ratxa que ens faci somiar amb el playoff.

- Quins són els punts forts de l’actual plantilla?
És evident que som un equip molt jove i sobretot amb la majoria de les peces renovades. Això, teòricament, fa que arrancar la temporada no sigui fàcil, però jo i els companys ens ho prenem com un punt fort: som joves, amb les piles carregades d’il·lusió i ganes de treballar i aquesta és la base per créixer com a plantilla. Amb paciència i la constància que demostrem a cada entrenament creixerem segur.

- Tanmateix, preocupa el mal inici, quant als resultats?
Sens dubte que sí. Tot i el treball setmanal, al final el que importa en el futbol és sumar de tres en tres al cap de setmana. No esperàvem ni volíem un inici amb dues derrotes en els dos primers partits, és evident, però hem comptat amb baixes inesperades que ens han marcat negativament. Potser no tant a l’Hospitalet, però en el partit de casa vam perdre per detalls, tot i oferir una bona proposta davant un equip que coneixíem poc. Ja hem après que qualsevol partit de 3a és un món, es pot perdre i guanyar contra qualsevol rival. Tenim deures: ens toca sumar de pressa, per així afegir confiança a la il·lusió i al treball i escalar a la taula.