Un total de 196 participants a la 13a edició de la Ratpenat

La nit del dissabte 28 de setembre, es va celebrar a Roses la 13a edició de la Ratpenat, la marxa nocturna a peu del Cap de Creus amb un total de 196 participants.

El circuit, pels voltants de Roses, tenia una distància i un desnivell que tant permetia exprimir-se corrents i intentant fer el millor temps possible, com anar acompanyat d’amics i familiars tot gaudint dels camins i d’unes espectaculars imatges nocturnes de la Badia de Roses.

Abans d’iniciar la prova, tothom que volia podria prendre un cafetó per agafar energia. Una vegada finalitzada la marxa, tothom va poder entaular-se i gaudir d’un bon entrepà amb beguda, així com dels ja tradicionals de brunyols i garnatxa de l’Empordà, a banda de rebre un obsequi-record de la prova.

Aquest moment de descans serveix per comentar com ha anat, per compartir anècdotes ocorregudes i perquè els organitzadors puguin copsar que l’opinió dels participants, sent aquesta molt positiva i que ens engresca a continuar per aquest camí.

Des del Club Ciclista Roses volem agrair als col·laboradors, premsa, Policia Local i l’ajuntament de Roses la seva ajuda, i especialment a tots els voluntaris que van ajudar a que aquesta nova edició de la Ratpenat hagi sigut un gran èxit.

Moltes gràcies i fins a la propera Ratpenat 2020!