A punt una nova edició del torneig de pitch and putt Eléctric Pablos

La catorzena edició d’aquest torneig tindrà lloc el cap de setmana dels dies 19 i 20 d’octubre, en les magnífiques instal·lacions del Pitch&Putt de Castelló d’Empúries.

Castelló d’Empúries compta, des de fa més d’una dècada, amb un esdeveniment esportiu ben consolidat: el torneig de pitch and putt que organitza l’empresa Eléctric Pablos SL. Les darreres edicions, en especial, han reunit prop d’un centenar de participants, tot un èxit, per tal de gaudir d’aquest esport que té els seus orígens en el golf però amb unes dimensions notòriament més petites, uns preus molt assequibles i un temps de joc d’entre una i tres hores.

Enguany, el ja tradicional torneig de Pitch&Putt Eléctric Pablos SL serà els dies 19 i 20 d’octubre, a les òptimes instal·lacions del Pitch&Putt de Castelló d’Empúries. S’espera que, de nou, es compti, amb un destacat nombre de participants, de tot arreu i de diferents edats. L’any passat, atès que la data va coincidir amb Sant Joan, alguns participants van fallar a última hora, així que enguany, amb la nova data, sense calor i sense cap pont pel mig, l’èxit de participació pot ser major.

El torneig seguirà amb la mateixa tònica dels últims anys, la qual tan bé ha funcionat. Únicament per participar, els inscrits ja s’enduran interessants obsequis. A més, a la fi del torneig, durant el pica-pica, se sortejaran una llarga llista de premis, com àpats, nits d’hotels, packs esportius i de bellesa, electrodomèstics... A banda, és clar, dels destacats premis pels campions i per les campiones de cada categoria.

En definitiva, s’espera que, com és tradició, els dos dies de competició comptin amb un ambient d’allò més distès, sa i amigable entre els jugadors, gràcies a la bona sintonia entre Eléctric Pablos, coneguda empresa familiar dins el sector elèctric amb seu a Empuriabrava, i el Pitch&Putt Castelló de Castelló, que compta amb 70.000 m2 per gaudir d’aquest esport, amb una natura d’allò més ben cuidada, plena d’arbrat i 2 llacs que fan que es respiri molta tranquil·litat.