El Figueres classifica 2 equips per la final de la Copa Catalana i en situa 3 entre els 11 primers a la fase de Girona celebrada a Salitja

Gran actuació del Figueres C que és 7è absolut i 3er de Preferent.

El Figueres A no ha pogut revalidar per 6ª vegada consecutiva el títol de campió de la Copa Girona i s’ha hagut de conformar amb el subcampionat, darrera el Banyoles que ha fet molt bon torneig. Tots dos han guanyat 6 de les 7 partides i n’han perdut una, però els resultats individuals a cada matx han donat 2 punts més al Banyoles. Recordem que les partides es juguen a ritme ràpid, de 15 minuts per jugador més 5 segons per jugada.

Això sí, ha obtingut plaça –se’n classificaven 2 de cada categoria- per la Final de la Copa Catalana. Han format part de l’equip el GM Javier Campos, el MC Oscar Baños –recent proclamat campió absolut de Girona- , el MF Eduard Ibañez, la MFF Mònica Vilar i el MC Emili Colls, essent els jugadors més destacats Javier Campos i Òscar Baños amb 6,5 punts de 7 partides.

El Figueres B ha estat 11è absolut i 2on classificat de Segona Divisió Catalana –categoria que estrena enguany després de l’ascens aconseguit a la lliga catalana del 2019-, amb 3 victòries, 3 derrotes i un empat, i s’ha classificat també per la Final de Catalunya de la Copa Catalana en la categoria de Segona Divisió. Formaven l’equip Albert Negre, Albert Pau, Robert Carles Alvarez i Josep Maria Vilanova, essent aquest darrer el més destacat amb 5 de 7.

El Figueres C, de Preferent, ha tingut una actuació molt destacada, quedant en 7ª posició absoluta i 3er de la seva categoria, amb 3 victòries, 3 empats i una sola derrota. La jugadora més destacada ha estat Laura Viñolas amb 6 punts de 7, que ha estat acompanyada de Jaume Viñas, Àngel Cuevas i Àngel Gutiérrez.

Per últim, el Figueres D de 2ª Territorial ha obtingut 3 empats, amb un equip molt jove format per Lluís i Jordi Compte, Jokin Casado i Àngel i Jan Pol Osses. Lluís Compte amb 2,5 de 6 va ser el jugador més encertat.

En total hi han participat 31 equips –només un menys que el récord de l’any passat-, de 18 clubs diferents, aquí sí que hi ha hagut la máxima presencia de clubs fins ara.