El Figueres 'A' perd per la mínima, 4’5 a 5’5, contra l’Ateneu Colon a Divisió d'Honor

A la segona ronda de la Divisió d’Honor el Figueres va perdre davant l’Ateneu Colon de Barcelona en un matx que no es va decidir fins les tres darreres partides.

Meritòries taules al primer tauler el GM Campos enfront del GM Narciso i victòria al segon del MI González enfront el MI Hernando. L’altre victòria local l’aconseguí el MC Pinsach, que ja acumula 2 punts en dues partides, mentre que el MC Serra, el MF Ibañez, el MC Parals i el MC Colls entaulaven les seves partides. Com a mínim en dues partides es va estar a punt d’obtenir millor resultat, cosa que hauria permès puntuar a l’equip.

El proper cap de setmana el Figueres es desplaça a Barcelona per jugar contra l’Escola d’Escacs de Barcelona.

El Figueres “B” va perdre 3 a 7 contra el Tordera a Segona Divisió en un matx on en 8 dels 10 taulers l’equip tenia dessaventatge d’ELO. Malgrat tot, es va estar molt aprop d’aconseguir puntuar ja que Albert Pau va fer una gran partida contra el fort MC Romero, però no va poder transformar en victòria una posició amb avantatge decisiva, mentre que Laura Viñolas, després d’un mal inici de partida, va aconseguir un final de torres amb grans opcions de taules. Viñas també va perdre una partida on va refusar les taules que li havien ofert quan encara no havia acabat cap partida. L’única victòria de l’equip la va aconseguir Carles Falgueras en una excel.lent partida contra Jordi Adillón.

El Figueres “C” va perdre 7’5 a 2’5 en el seu desplaçament a Palafrugell a la categoria de Preferent de Girona. Cal destacar les taules als dos primers taulers de Toni Fernández i Carles Trias contra els jugadors de nivell superior com són Fernández i Tosán.

El Figueres “D”, que juga a la Segona categoria, ha empatat 3 a 3 amb l’Olot “D”, mentre que el Figueres “E” que s’estrena a la categoria ha perdut 0 a 6 amb el Caldenc.