Segona victòria consecutiva del Figueres 'A' a Salou contra el Salauris per 4’5 a 5’5

I també segona victòria consecutiva del Figueres C contra el Gerunda C.

A la setena ronda de la Divisió d’Honor el Figueres va vèncer a domicili en el seu desplaçament a Salou per 4’5 a 5’5. El matx era molt igualat a nivell d’Elo, amb avantatge en 5 dels 6 primers taulers per part de l’equip local, que es compensaven lleugerament en els 4 darrers. El conjunt local presentava un equip molt fort als 5 primers taulers, amb fins a quatre GM i un MI, conscients de la importància del matx. Però el Figueres també feia una de les seves millors alineacions de la temporada amb els 2 GM i el MI. Cal destacar les taules al primer tauler entre dos dels jugadors de més elo de la Lliga Catalana, com són els GM Kogan i GM Gozzoli, i les victòries per part del Figueres del GM Campos, el MC Fernández, el MC Pijuan, el MF Ibáñez i el MC Pinsach que van acabar donant una ajustada i important victòria a l’equip figuerenc.

Després d’aquest resultat el Figueres jugarà la fase de descens amb 2 punts i amb totes les opcions de mantenir la categoria, però també amb la necessitat de fer com a mínim 2 punts de les 4 partides que resten.

El Figueres “B”, que juga a Segona Divisió, va perdre 6’5 a 3’5 en el seu desplaçament a Granollers enfront l’equip que lidera la categoria. Els jugadors que varen entaular les seves partides van ser MC Lluís Parals, Albert Pau, Oliver Pérez, Jaume Viñas i Àngel Cuevas i la única victòria l’aconseguí Josep Maria Vilanova.

Després d’aquest resultat l’equip continua amb dos punts i mig en set partits i resten dues rondes per veure si s’aconsegueix la permanència.

El Figueres “C”, que juga a Preferent de Girona, va vèncer 5’5 a 4’5 al Gerunda “C”, després d’un matx molt emocionant on, malgrat que el Figueres es va avançar per 3 a 0, va haver de treballar la victòria fins a la darrera partida. Va ser Carles Falgueras que va sumar el darrer mig punt que donava la victòria, després de defensar un final de dames i tres peons per bàndol, que era una mica inferior. Van aconseguir la victòria Henry Arambulo, Laura Viñolas, Andreu Fernández i Arnau Vilà. Després d’aquest resultat el Figueres “C” suma 2’5 punts en set partits a la classificació.

El Figueres “D” , que juga a la Segona categoria, descansava aquesta ronda i el Figueres “E” va perdre 5 a 1 a Tordera .

Pel que fa als equips que juguen la lliga sub-12 els resultats han estat

Tercera ronda
Alt Empordà “B” – Figueres “F” 1’5 – 2’5
Fornells “C” – Figueres “G” 2 – 2
Figueres “H” – Alt Empordà “C” 2’5 – 1’5
Quarta ronda
Figueres “F” – Gerunda I 2 – 2
Figueres “G” – Alt Empordà “B” 0’5 – 3’5
Montgri – Figueres “H” 3 - 1