Narcís Bardalet

Narcís Bardalet repassa el tancament de la temporada unionista, tot treballant en l’inici d’una propera temporada encara incerta. En les darreres setmanes, l’ascens de l’equip femení ha estat una gran notícia pel club.

- Quina valoració fas d’aquest inusual tancament de temporada?
Doncs no hem tingut cap altra opció que adaptar-nos al context social que ens ha tocat viure. Evidentment, des del minut u, he estat totalment a favor d’aturar qualsevol activitat esportiva d’equip, tal com he expressat en totes les reunions amb la resta de presidents i els membres de la FCF, atès que la situació era delicada, davant d’una malaltia molt, molt contagiosa. Ras i curt: només es podia i es pot combatre duent a terme correctament les mesures establertes.

- I ara, ja, la vista posada en la propera temporada:
Sí, en això treballem, si bé la previsió encara és totalment incerta. Estem pendents de rebre nous comunicats amb instruccions més concretes sobre com i quan podrem començar les competicions. Quant al primer equip, es respira molta il·lusió, sobretot amb els fitxatges que hem anat presentant, amb bones incorporacions a la punta d’atac, que sempre són les peces que més costen de trobar. Seguirem apuntalant l’equip, amb fitxatges per a la rereguarda. Aficions i simpatitzants ens fan arribar bones sensacions i això sempre és d’agrair. La mateixa il·lusió que expresso cap al primer equip també va dirigida, és clar, al futbol base, que no pot parar de créixer. Entre moltes altres coses, volem tenir un juvenil molt més potent, que faci un salt qualitatiu important.

- I per últim, però no per això menys important, la bona notícia de l’equip femení...
Sense cap mena de dubte! L’ascens de categoria de les noies ha estat una notícia molt agradable. A més, s’han complert els propòsits que vam transmetre durant les eleccions cap a la secció en qüestió. Amb un any s’han posat a dalt de tot i això és d’allò més positiu! Ara, a seguir creixent!

IMG 9339