Restaurant Sa Gambina

Des del 1968 amb un tracte familiar i de qualitat.

Restaurant Casa del Mar, magnífica combinació de mar i gastronomia

El restaurant Casa del Mar, situat al Port de Llançà, és una proposta de cuina mediterrània, amb elaborades opcions de peix i marisc fresc.

Restaurant La Tina, més de mig segle elaborant  cuina tradicional catalana a El Port de la Selva

La família Paltré Cervera varen obrir el local a finals dels any 60 en un antic celler.

El Floc de Llançà, un bar restaurant on gaudir de la gastronomia durant tot el dia

A l’entrada del barri del Port de Llançà, al número 23 de l’Avinguda Pau Casals, i gairebé davant per davant de la Capella del port trobem el bar restaurant El Floc, un lloc acollidor i al mateix temps informal, ideal per a gaudir durant tot el dia d’un ampli ventall d‘oferta gastronòmica.

El Restaurant Falconera, un referent en arrossos a Roses

Al número 24 de l’Avinguda Jaume I, de Roses, trobem un establiment restaurador amb el nom de Restaurant Falconera, un nom en homenatge al cap rosinc des del qual es domina visualment tot el golf de Roses i que històricament ha estat un important punt de guaita, i quina imatge fotogràfica presideix una de les parets del local.

Guillem Pérez, una nova 'estrella' al Restaurant Miramar, de Llançà

El fill de Paco Pérez i Montse Serra s’incorpora a la sala del guardonat restaurant.

Ca la Margarita un cèntric local on gaudir de tapes i especialitats en arrossos, a Roses

L’Àngel Campos i la seva mare Margarita havien estat durant molts anys a càrrec del Restaurant El Trull de Fortià, fins que l’any 2008, l’Àngel va obrir a Roses un restaurant al que li va posar el nom de la seva mare “Ca la Margarita”, situat al número 6 de la cèntrica plaça de Sant Pere, prop del port i davant mateix del Passeig Marítim i davant de la platja.

El 'Bar Restaurant El Caimán', d’antiga taverna a un local emblemàtic de Roses

Com moltes altres viles marineres amb un passat de peix i pescadors, també Roses manté encara en alguns espais l’essència del seu passat en fondes i tavernes que han sobreviscut el pas del temps i que segueixen encara avui dia oferint un cau on gaudir del millor peix en un entorn familiar i acollidor davant mateix del mar.

El peix fresc de la Llotja, l’especialitat del Restaurant Can Narra, de Llançà

El Restaurant Can Narra, de Llançà, és un dels establiments més emblemàtics i amb més història d'aquesta localitat costanera de l'Alt Empordà, L’establiment va ser fundat el 1950 per Lluís Calsina Falcó i actualment és propietat de la seva filla, Dolors Calsina Bosch. La tercera generació de la família, amb Josep Cervera Calsina al capdavant, hi treballa des de fa més de 30 anys.