L’Hotel Restaurant Risech, més de 50 anys oferint especialitats de peix, marisc i arrossos a Roses

Des del 1952, quatre generacions de la família Cusí han mantingut el prestigi de l’establiment gastronòmic.

Restaurant La Tina, un marc incomparable i ambient familiar a El Port de la Selva

La família Paltré Cervera ens ofereixen cuina tradicional catalana.

El restaurant xinès Shang-Haï estarà obert cada dia de Fires

Amb més de quaranta anys d’història, el local ofereix un ampli ventall d’especialitats de cuina oriental.

Producte de temporada i proximitat, en el Sopar Maridat de l’Hotel Terramar de Llafranch

Segueixen els Sopars Maridats de cuina i vi de l’Empordà que organitzen conjuntament “La cuina del Vent” i la “Cuina de l’Empordanet”, amb la D.O. Empordà, i l passat 29 de març va arribar el torn del sopar que el xef Miguel Garcia va elaborar als salons del Restaurant Terramar, de la platja de Llafranch, maridat amb els vins del Celler Vinyes dels Aspres, de Cantallops.

Nous aires a Can Fèlix, amb les millors propostes de cuina mediterrània

Els nous propietaris des d’aquest gener ofereixen cuina de casa i de qualitat, amb especialitat en carns a la brasa i, sobretot, varietat de paelles.

Simone Boerema, el pal de paller de Can Maricanes

Ubicat al carrer Pompeu Fabra número 1 de Vilajuïga, Can Maricanes destaca per la seva cuina de confiança i casolana.

L'Àncora de Roses, per celebrar les festes a peu de platja i amb la posta de sol més bonica

El restaurant l'Àncora es situa a la platja La Perola de Roses, al costat del Port esportiu. Aquest racó concentra l'encant mediterrani, l'essència i la il·lusió de l'antic bar "Els Pescadors".

Benestar, descans i qualitat gastronòmica a l’històric Risech

L’hotel-restaurant Risech és, sens dubte, una proposta interessant per aquestes festes, sigui per pernoctar-hi o per degustar-hi les seves elaborades propostes gastronòmiques.

Restaurant La Vinya, un lloc idoni per menjar amb nens aquestes festes

El Restaurant La Vinya, a Garriguella, té preparat un interessant menú pels dies 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.