Can Santos: un històric que segueix sent un referent gastronòmic

Excepcionals plats amb peix fresc del dia, seguint una línia de preus assequibles i amb un servei sempre molt acollidor.

A la Jonquera, amb més de 30 anys d’activitat, Can Santos és un referent en la cuina de mercat de la zona. Es troba a l’avinguda Carles Bosch de la Trinxeria. La majoria dels seus clients, alguns d’ells de l’altra banda de la frontera, posen en rellevància la qualitat-preu de l’establiment, així com el tracte rebut. “Com que estem a prop de la frontera, ens visiten bastants francesos, sobretot durant l’estiu, tot i que la majoria dels nostres clients són de Catalunya i ens coneixen bé després de tants anys d’intensa activitat”, comenten des de la direcció.

Can Santos ha crescut de forma exitosa durant aquestes últimes tres dècades. El seu secret: oferir sempre producte fresc a uns preus assequibles. “Per aquest motiu, segons el preu del mercat i segons allò que s’obté directament de la llotja de Roses, cada dia oferim unes propostes o unes altres”. La mariscada de la casa és un dels plats estrella, amb sèpia musclos, navalles i gambeta. Tampoc fallen mai les propostes de peixet fregit, amb llucet, rogers, escamarlanets, palaietes o capellanets, sempre segons el mercat.

A 2 minuts de la sortida de l’autopista, aquest establiment és, sens dubte, un referent gastronòmic que cal tenir ben present. Els preus, el tracte ofert, menús amb quatre plats i cafè… En definitiva, gaudir de bones propostes amb peix fresc a l’històric Can Santos no és una casualitat sinó una realitat.


RESTAURANT CAN SANTOS
C. Bosch Trinxeria 12, La Jonquera
Telèfon: 0034 972 55 53 71
http://www.restaurantcansantos.com