Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes, fantàstiques vistes acompanyades d’un bon àpat

Xavier Bassaganya va encendre els fogons del Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes fa pràcticament dues dècades, oferint cuina de proximitat i vins de la DO Empordà.

Gaudir de bons plats i disposar d’un domini visual de la badia del Port de la Selva i bona part del Cap de Creus és possible gràcies al Restaurant del Monestir de Sant Pere de Rodes. L’accés al restaurant és possible amb cotxe o bé a peu, amb diverses rutes possibles; per tant, un lloc fantàstic on aturar-se, tant per als amants de l’esport com per a qualsevol persona amant de la natura.

El restaurant compta amb diferents menús: el més econòmic, l’anomenat Sant Pere de Rodes (17 euros), el Pelegrinatge (28 euros) i el més complet, el Cala Taballera (36 euros). També s’hi troba una elaborada carta, amb cuina de mercat i productes de Km0, sobretot si posem èmfasi en la carta de vins, tots de la DO Empordà. En aquesta carta hi ha una gran varietat de propostes, com diferents tipus d’amanides, els carpaccios i una selecció tant de peixos i com de carns.

El servei de restaurant és de 12.30 h a 16 h, si bé, amb reserva prèvia, s’hi munten festes particulars i sopars de grup als vespres. Al llarg de l’estiu s’han celebrat destacats concerts al monestir, com la vesprada musical amb l’Albert Guinovart, conegut pianista i compositor professional. Un conjunt d’elements, sens dubte, espectacular: música i menjar de qualitat amb vistes privilegiades de fons. Cal dir també que, a banda del restaurant, hi ha servei de bar diari, entre les 10 h i les 19 h.

Aquest interessant projecte gastronòmic funciona gràcies a un bon equip i a una idea que va fer realitat Xavier Bassaganya fa ja 19 anys. Des de llavors, pocs canvis, havent format, doncs, un equip molt consolidat, amb professionals que recolzen i creuen en el projecte, sempre amb un tracte d’allò més personal i proper cap a cadascun dels comensals.

Restaurant Sant Pere de Rodes


RESTAURANT DEL MONESTIR DE SANT PERE DE RODES
Reserves: 0034 610 310 073
http://www.restaurantsantperederodes.cat