El restaurant xinès Shang-Haï estarà obert cada dia de Fires

Amb més de quaranta anys d’història, el local ofereix un ampli ventall d’especialitats de cuina oriental.

Un dels establiments restauradors emblemàtics de la ciutat de Figueres, és, sens dubte, el restaurant xinès Shang-HaÏ que, al llarg dels seus més de quaranta anys d’història, i de la mà de la família Lee, amb en Pablo i en Fermin,al capdavant,ha esdevingut un lloc tradicional per a les Fires i Festes de la Santa Creu, ja que són molts els figuerencs i visitants que aprofiten aquestes diades festives per a gaudir de la carta d’especialitats del Shang-Haï.”Una carta de cuina oriental, bàsicament xinesa, a la que al llarg dels anys hem anat introduint algunes variacions i ingredients per adaptar-se al gust dels nostres clients i mantenir viu l’esperit del local”.ens explica Fermin Lee. actual director del restaurant.

La cuina del Shang-Haï compta amb un ampli ventall de possibilitats-, des de plats dolços a agredolços i picants,des d’arrebossats a plats amb salses variades, verdures, arrossos i carns, el seu ànec Pequin o la fondue xinesa a base de brou, i molts altres, sempre receptes de cuina xinesa de base tradicional,adaptades a cada temporada i que la converteixen en una experiència única on poder tastar olors i textures d’una cuina xinesa que incorpora tradició i innovació.

A més de tot el que hem esmentat,el que fa especial al Restaurant Shang-HaÏ, de Figueres, és la seva llarga experiència i el tracte personal i familiar que ofereix als seus clients.

El restaurant, bellament decorat amb motius xinesos, compta amb dues entrades, una situada al carrer de la Jonquera, número 8 i un altra al Corriol de les Bruixes,11, de la ciutat de Figueres. El Restaurant Shang-Haï obre cada dia de la setmana de 13.00 a 15.30 i de 20.00 a 23.00 hores. És recomanable fer reserva prèvia al telèfon 972 50 30 50, especialment aquests dies de fires en què també obre cada dia inclòs l’1 i el 3 de maig. Més informació a www.shanghai.cat.

La família Lee i tot l’equip del Shang-Haï, aprofiten per a desitjar als seus amic i clients unes molt bones Fires i Festes de la Santa Creu 2019!