Lorenzo de Tony’s Empuriabrava

Un dels bars de tapes estrella d’Empuriabrava i comarca és el Tony’s, situat al freqüentat carrer Sant Mori. Parlem de la reobertura post confinament amb Lorenzo, el seu gerent.

- Com estan anant aquests primers dies de reobertura?
Els primers dies, durant el pas de Fase 0 a Fase 1, vam tenir poca afluència de gent. Bàsicament, és clar, algú d’Empuriabrava que es va animar a sortir. El canvi el vam notar el següent cap de setmana, també ajudats per un temps més estiuenc, que va ser quan vam rebre més clients. I ja més recentment, notem que la gent de més edat comença a perdre la por a sortir. A poc a poc, però es comença a notar. Això sí, necessiten que els professionals de la restauració els transmetin total confiança.

- Quina previsió fas per a l’estiu?
No serà fàcil. Fins ara, tot i que dic que hem anat rebent clients, ni molt menys la situació és per tirar coets, la rebuda de clients ha estat molt irregular. El nostre local és molt gran i, per tant, és molt difícil d’emplenar. La gent es mou poc, encara, per això la majoria de comensals que rebem són gent local, treballadors de Figueres i algun francès amb segona residència, però a comptagotes. La meva opinió és que la lliure circulació i l’obertura de fronteres s’ha de fer abans; en cas de no fer-se així, molts negocis perillaran. Posem per cas que s’obren l’1 de juliol. Evidentment, no contractaràs els treballadors aquell dia, sinó que necessitaràs fer-ho uns dies abans, per tenir-ho tot a punt, si bé havent treballat molt poc i amb fortes pèrdues. Les previsions són totalment incertes, però penso que s’havien d’haver posat més facilitats per treballar més fort aquest mes de juny. Necessitem, sobretot, la gent de Barcelona que ens visita cada estiu.

El Tony’s és ben conegut per ser un local amb tot tipus de tapes i embotit de qualitat. Una referència a la comarca, amb diferents seus, no únicament a la Marina d’Empuriabrava. Ofereix les tapes més clàssiques, que mai poden faltar en un establiment d’aquest tipus, però també les més innovadores. I totes elles a uns preus moderats, ajustables a qualsevol pressupost. I tot plegat en un ambient agradable i un servei eficaç i molt cuidat. Sens dubte, una opció més que recomanable per començar a gaudir de les nits d’estiu que tenim a punt d’arribar.