Els sectors turístic i de l'hostaleria celebren el Dia Mundial del Turisme

El dilluns 30 de setembre la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona ha celebrat la setzena edició del Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart de Masarac.

Ventós i Testart es casen a Colera, en un entorn màgic

El passat dissabte dia 7 de setembre, a Colera, concretament a la zona de Roca Blanca, dos coneguts entre la gent de l’Empordà van celebrar el seu casament. Parlem de la galerista Lola Ventós i del politòleg i historiador Albert Testart.

Casament de Ferros Perich

El día 17 d'agost es van casar a l'església d'Ordis, la Patricia Rodríguez Nevado, de la perruqueria Nova Imatge de Figueres, i en David Perich Torralbo, de l'empresa Ferros Perich SL de Sta.Llogaia d'Àlguema.

Quim Gratacós rep la Dracma de Plata 2019 per la seva dedicació al món sardanístic

Aquest dijous 15 d’agost s'ha celebrat a Roses l’acte de lliurament de la Dracma de Plata 2019 a Joaquim Gratacós, per la seva dedicació personal al foment del món sardanístic.

Yago Coll, nou president del Rotary Club Roses Empuriabrava

El Rotary Club Roses Empuriabrava va celebrar divendres a l’Hotel Risech, el canvi de Junta i de presidència, que recau enguany en Yago Coll.

Jaume Subirós rep el Premi Empordà 2019

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha atorgat el Premi Empordà 2019 al cuiner Jaume Subirós. La comissió va prendre aquest acord valorant la seva trajectòria al capdavant de l’Hotel Empordà, la defensa que fa en tots els seus plats dels productes de proximitat i la projecció internacional que fa de la comarca.

Desfilada infantil solidària organitzada per la ONG Mabuhay Families

Dissabte 15 de juny es va celebrar la primera desfilada infantil solidària a càrrec de MABUHAY families, una ong d'ajuda solidària a nens orfes i abandonats a Filipines.

Caminada i dinar benèfic a Vilabertran a favor del Dofí

El diumenge 19 de maig es va realitzar una caminada i un dinar per a recaptar fons.

Presentació del candidat a l’alcaldia de l'Escala, Robert Bosch

Aquest dimarts s'ha fet la presentació del Candidat a l’Alcaldia de L’Escala, Robert Bosch, amb l'assistència del M. Hble. President Artur Mas.