Reclamem mà dura: dia rere dia veiem coses inadmissibles al centre

Comerciants i empresaris de Figueres fan pressió per la inseguretat i deixadesa que pateix el centre.

Un ampli cercle de persones amb negocis a la Rambla, al carrer Sant Pau, a la Font Lluminosa i a la Plaça Catalunya llisten tota una sèrie de problemàtiques que detecten dia rere dia davant dels seus establiments: vidres dels seus negocis trencats, carrers plens de bosses d’escombraries i mobiliari abandonat, personal que practica tràfic de drogues al llarg del dia, taules i cadires dels respectius bars cremades...

“Tenim un greu problema, que cada dia va a més i tothom ho veu, però des del consistori no es plasma cap acció. No veiem cap canvi al carrer i, entre altres coses, trobem a faltar agents de la Guàrdia Urbana voltant i actuant.”. Preocupats, perquè “sembla que tothom pugui fer el que vol i així no sabem on anirem a parar” i afegeixen que “ens agradaria veure que la Guàrdia Urbana i el consistori van de la mà”.

Els comerciants en qüestió, davant d’aquest context, perceben massa crítiques mútues i poques solucions: “Abans, des de l’oposició, es criticava a l’anterior equip de govern per no aplicar prou mà dura i per no vetllar per l’ordre. Ara, des del govern, sembla que no toquin la tecla i aportin la seguretat que tots reclamem i ells mateixos reclamaven. Prou de retrets, cal tirar endavant amb fets per redreçar la Figueres que tots desitgem”.

Comerciants i empresaris de Figueres fan pressió per la inseguretat i deixadesa que pateix el centre

Comerciants i empresaris de Figueres fan pressió per la inseguretat i deixadesa que pateix el centre