Castelló d’Empúries treu l’art al carrer

Anna Maria Constanseu, organitzadora de la Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries, explica les novetats d'aquesta edició, que entre el 10 i el 12 d'octubre reunirà les obres de 91 artistes en 18 espais emblemàtics de la vila.

Mónica Lucena

Les escoles de cant i dansa que Mónica Lucena dirigeix a Figueres i Roses ja ho tenen tot a punt per començar els nous cursos. En aquesta ocasió s’han esforçat més per a garantir la seguretat dels seus alumnes, alguns dels quals han aconseguit participar en programes televisius com la Voz Kids.

4ª edició del Dia de la dona 'Dones&Ciència'

En motiu de la Celebració del dia de la Dona, l’associació XEC Empordà va celebrar la 4ª edició del Dia de la dona “Dones&Ciència” amb un sopar al restaurant El Pa Volador de Figueres.

Dia Internacional de la Dona Treballadora a Llançà

Llançà ha commemorat el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb diversos actes.

Carnaval a Cabanes 2020

Dissabte es va celebrar el Carnaval a Cabanes amb una xocolatada popular i ball infantil de disfresses al Local Social a càrrec de Atrapasomnis.

Desfilada de nit del carnaval de Castelló d'Empúries

Reportatge de fotos de la desfilada de nit a Castelló d'Empúries.

Desfilada de tarda del carnaval de Castelló d'Empúries

Reportatge de fotos de la desfilada de tarda a Castelló d'Empúries.

Carnaval a Avinyonet de Puigventós 2020

El diumenge 1 de març, al Centre Cultural Puigventós, va tenir lloc el Carnestoltes amb una rua pels carrers, xocolatada, concurs de disfresses i animació infantil amb Els Atrapasomnis.

Carnaval a Borrassà 2020

El dissabte 22 de febrer es va celebrar el carnaval a Borrassà, amb rua pels carrers i places, xocolatada a la Sala l'Ateneu, sopar de carnaval i per finalitzar ball amb disco Gres-k..

Carnaval a Vilabertran 2020

El dissabte 29 de febrer s'ha celebrat el carnaval a Vilabertran, amb rua pels carrers del poble, xocolatada popular i per acabar ball a la Sala Gran del Centre Cívic.

Carnaval a Mollet de Peralada 2020

El dissabte 29 de febrer s'ha celebrat el Carnaval a Mollet de Peralada amb una gran xocolatada, cercavila amb els Tambors de l'Albera i ball de la Mulassa.