Vila-Sacra es prepara per a les quines de Nadal

Francisco Moreno, President de la Unió Esportiva Vila-sacra : "Som un Club humil, tot el que traiem de la quina ho bolquem al futbol base".

Els dies 25, 26, 29 i 30 de desembre tindran lloc les quines organitzades pel Club Unió Esportiva Vila-Sacra. Totes elles constaran de 10 quines i una quina extra amb electrodomèstics. A més, el dia de Sant Esteve es farà una quina en benefici de l'associació ONA. Però la més esperada és la quina del 29 de desembre, la famosa quina eròtica, que enguany presentarà alguna novetat.

La quina eròtica, una de les més conegudes entre el jovent - i no tant jovent-, té molt èxit. Com feu la previsió d'aforament?
Nosaltres la gent ens la marca el Centre Cívic del municipi. No podem acceptar més gent per què no tenim on posar-los, sinó tindríem mola més gent. I el que fem és venda d'entrades anticipades. No es ven res el dia de la quina, tot és prèviament. D'aquesta manera ja sabem els que serem i muntem cadires i taules per aquesta gent.

Molta gent es queda sense poder venir.
De fet la setmana que ve ja les començarem a posar a la venda. Imagina't. Es podran trobar al Club, a Cal Pastoret i a les oficines de l'Ajuntament. S'han de venir a buscar, i hi ha diferents horaris. L'últim dia ja no venem entrades.

I hi haurà alguna novetat?
Sí. A la quina eròtica només es posaran regals eròtics. L'any passat hi havia una mica de tot. Enguany els lots són de 200€ de productes d'aquest tipus. La gent vol els aparells i joguets. També tenim dos viatges, un per la quina eròtica i l'altre per la resta de quines.

Els beneficis per a què serviran?
Són íntegrament pel Club. Pensa que la inversió per a la quina prové totalment del Club, i dels beneficis, gairebé tot va per material esportiu i manteniment d'instal·lacions, però també per activitats dels jugadors. Per exemple, ara jugarem contra el Barça i els nens només pagaran la meitat de la plaça de l'autobús. També les presentacions o els regals d'inici de temporada. Som un Club humil, tot el que traiem de la quina ho bolquem al futbol base.

Teniu alguna ajuda per part de l'administració?
L'Ajuntament ens ajuda econòmicament amb la publicitat i ens cedeix el Centre Cívic.