Tres dies de Mercat Romà per embolcallar la Passió santclimentenca

Interessant cita els dies 19, 20 i 21 al municipi amb parades i actuacions que realitzaran els actors de la passió.

Des del divendres Sant i fins al diumenge, el municipi comptarà amb més de 30 parades de tota classe, actuacions, tallers de mones de xocolata i pirogravats en fusta. Hi haurà també instal·lada una taverna, per menjar en un context totalment ambientat, i unes interessants degustacions de tapes. Tot plegat amb els protagonistes de la Passió rondant pel cor del mercat, molts d’ells veïns del poble convertits en destacats actors i actrius per uns dies.

Trini López, membre de l’Associació Gust i Tradicions, amb seu social al municipi, comenta: “El mercat s’havia celebrat fa anys però es va perdre. A més, durava només un dia i, per aquest motiu, era difícil convidar talleristes i paradistes d’arreu del territori. Enguany repetim el format de tres dies per segon any consecutiu, amb parades ben seleccionades, per així oferir bons i variats productes”.

A banda de les activitats que es poden percebre en el programa, el dissabte, tant al matí com a la tarda, hi haurà una intensa batucada romana, duta a terme per un grup de 20 persones, també degudament escenificades. “Un any més, confiem que el temps ens acompanyi, per així poder veure el petit però acollidor municipi de Sant Climent replet de visitants”, conclou López.