Família Lladó: 'Ara, son els propis clients els qui ens demanen pels bons vins de la comarca'

A l’Empordà, a Pont de Molins, envoltat de camps de blat i d’oliveres, vora la Muga trobem un establiment molt acollidor, l’Hotel Restaurant El Molí, que varen crear ja fa més de 35 anys la família Lladó, amb en Pere i l’Angelina als inicis i actualment amb la segona generació, amb els seus fills Marc, Jordi i Eva al peu del canó per tal que els clients gaudeixin de la qualitat i professionalitat tant a la cuina com en el servei.

Pel que fa al restaurant, situat en un antic molí que va ser rehabilitat per acollir l’espai gastronòmic, ens ofereix una carta variada basada en els productes de qualitat de la zona, com les verdures, embotits, cargols, bolets, caça, etc. amb una cuina tradicional i actualitzada que és apreciada i reconeguda a tota la comarca amb la garantía dels seus més de trenta anys d’experiència i servei. Pel que fa als vins, El Molí és un altre gran defensor i prescriptor dels vins de la D.O. Empordà i també va ser reconegut per aquesta amb un dels guardons que atorga pel seu decidit suport als vins de la D.O. i, amb aquest motiu, hem volgut copsar la seva opinió i els hi hem adreçat les següents preguntes de la nostra enquesta:

Quina és la seva valoració del moment actual dels vins de la D.O.Empordà?
Crec que es molt bona, perquè tant les bodegues com els restaurants creiem molt amb el bons vins que estem fent a la comarca, i el client que ens arriba ja demana per els vins de la D.O. Empordà.

Que troba a faltar?
No trobo a faltar res. Crec que amb el ventall de vins que tenim a la D.O. Empordà podem oferir els nostres clients moltes opcions.

Què canviaria o suprimiria?
Res. La oferta es molt bona per part dels cellers, tant per les visites que ofereixen, com per les fires de vins que assisteixen a nivell nacional i a l’estranger per tal de donar a conèixer el que es fa a casa nostra.

Com a restauradors com potencieu la presència dels vins de la D.O. Empordà?
Ja fa uns quants anys que els vins de la D.O. Empordà ocupen la meitat de la carta del restaurant. I també els recomanem a la gent que bé de fora.

Quin plat de la vostra carta ens recomaneu i amb quin tipus de vi el maridem?
Uns peus de porc desossats i farcits de bolets amb un Finca Olivardots Vermell.