L’oferta turística d’Empuriabrava i Castelló d’Empúries, conjuntament amb la Costa Brava i el Pirineu de Girona, es promociona a Navartur

Els dies 21, 22 i 23 de febrer, a la ciutat de Pamplona es va celebrar la fira de turisme per excel·lència de Navarra, Navartur.

Figueres convoca les beques Agita i la beca de Recerca

Les beques Agita van dirigides a la producció, exhibició i difusió de les arts, i la de Recerca té com a objectiu fomentar la recerca sobre la ciutat de Figueres en els àmbits de les Ciències Socials i Humanes i en Ciències Naturals.

Salut Empordà Cooperació acaba la primera fase del Projecte Kolda, que ha fet conjuntament amb quatre escoles de l’Alt Empordà

La iniciativa ha permès recollir dos metres cúbics de material i mobiliari escolar, que en els propers dies s’enviarà a un col·legi del nord del Senegal.

La Federació de Passions, presenta la temporada 2020 en un acte al Palau de la Generalitat

L’alcaldessa Maria Corbairan, i el president de la Passió de Vila-sacra, Jaume Amorós entre els assistents a l’acte.

Figueres aconsegueix contenir i eliminar els atacs de l’eruga del boix a diverses zones de la ciutat

S’ha eliminat amb pesticides naturals com base d’oli de crisantem.

Figueres oferirà assessorament per sensibilitzar sobre reciclatge al Centre Penitenciari de Puig de les Basses

La regidora Ester Marcos, juntament amb un tècnic de l’àrea de medi ambient i sostenibilitat ha visitat el Centre Penitenciari de Puig de les Basses i s’ha reunit primer amb el personal docent de l’escola/taller de la presó i després amb la directiva del centre penitenciari, per obrir complicitat i ajuda per motivar i conscienciar sobre el reciclatge a les internes i interns i fomentar la recollida selectiva entre els interns del centre.

L’Ajuntament de Castelló d'Empúries engega la campanya de sensibilització: 'El carnaval no és patriarcal'

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del Departament de Benestar Social i Famílies, inicia la campanya: “El Carnaval no és patriarcal” amb la finalitat de reflexionar sobre la violència masclista, i prevenir-la i/o aturar-la en cas que hi sigui. Aquesta campanya pretén ser un acte de consciència i educació social sobre aquesta xacra per a totes les edats.

Vilafant posa en marxa la campanya per combatre el canvi climàtic 'Un naixement Un arbre'

L’equip de govern del consistori vilafantenc posa en marxa la campanya per combatre el canvi climàtic, “Un naixement Un arbre” que consisteix en plantar un arbre per cada nadó nascut al municipi.

Dispositiu de seguretat ciutadana entre la Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra a la zona oest de la ciutat

La Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra van realitzar ahir a la tarda un dispositiu conjunt de seguretat ciutadana amb suport caní a la zona oest. Aquest és un dispositiu preventiu dels que es fan de forma regular.

Figueres i diferents municipis gironins celebren la Quinzena Mallorquina

Els equipaments escènics i culturals s’han unit per proposar una mirada a diferents propostes de les Illes Balears entre el 21 de febrer i el 20 de març.

L'Ajuntament de Figueres i la Fundació Salut Empordà duran a terme el projecte "El sector de la salut com a eix de desenvolupament econòmic i generació d'ocupació a l'Alt Empordà"

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 13.552 euros a l’Ajuntament de Figueres per a la realització del projecte "El sector de la salut com a eix de desenvolupament econòmic i generació d'ocupació a l'Alt Empordà". El cost total del projecte serà de 16.940 euros.

Figueres instal·la bucles magnètics per fer accessible la cultura a les persones amb dificultats auditives

S'han instal·lat al Teatre El Jardí, a La Cate i a la Sala d'Actes de la Biblioteca Fages de Climent.

Figueres obre dissabte el nou aparcament d'El Far

El pàrquing dissuasiu comptarà amb 380 places i amb un sistema de pagament tou: les dues primeres hores i la nit seran gratuïtes i tindrà un cost d'un euro per la resta del dia.