La Guàrdia Urbana de Figueres ha sancionat 683 persones per no portar mascareta

La Guàrdia Urbana de Figueres ha interposat 683 denúncies a persones per no utilitzar la mascareta a la via pública, norma d’obligat compliment des de finals de juliol.

Figueres aprova el projecte per a l’ampliació de les càmeres de videovigilància a la zona centre

S’instal·laran 8 càmeres més que se sumen a les 25 que hi ha actualment a la ciutat. El pressupost d’execució és de 67.269 euros.

La Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) se celebrarà del 2 al 4 d’octubre

Tindrà un total de 15 expositors, 26 marques oficials representades i 6000 metres quadrats d’exposició al Recinte Firal

Arrenca la versió 2.0 de la XIII edició del Festival Còmic de Figueres 2020

Propostes d’humor diàries de dimecres fins a diumenge. Una projecció de cinema, i, per aquest ordre, Guillem Albà, Pepa Plana, Peyu, els monòlegs d’El Soterrani i Quim Masferrer.

Figueres renova l’aplicació mòbil 'Figueres Millora'

S’ha renovat la imatge i s’ha millorat i coordinat la gestió interna. També s’ha incorporat una nova tipologia d’incidència, la de “vehicle possiblement abandonat”.

Figueres fa reformes per tal d'adaptar les escoles a l'inici d'un curs escolar marcat pel covid-19

S'adaptaran les escoles per tal que es puguin mantenir les mesures de seguretat requerides. Paral·lelament, es realitzen treballs de millora habituals.

Obertes inscripcions per a la Ruta de les Tapes i Fira de la Cervesa

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses obre la convocatòria per als bars i restaurants que vulguin inscriure’s a les diferents campanyes gastronòmiques que es realitzaran a Roses durant la tardor.

Fisersa posa en servei un bus gratuït entre mercats

S'iniciarà el dijous 27 d'agost i funcionarà tots els dijous de mercat. Farà el recorregut entre la plaça de la Font Lluminosa i el recinte firal i unirà els dos mercats amb una freqüència de quinze minuts. El servei de bus serà gratuït i funcionarà de 8 a 13h.

La Policia Local de Roses renova equips informàtics i la sala de control de càmeres

L’Oficina Tècnica de la Policia Local de Roses ha renovat els equips informàtics i la sala de control de càmeres de les seves dependències. Amb aquesta inversió, l’equipament es modernitza i s’adapta a la important digitalització que l’Àrea de Seguretat Ciutadana ha experimentat durant els darrers anys, amb la incorporació de nous programes que permeten una àmplia connectivitat i ofereixen un servei més ràpid i eficaç.

L'Ajuntament de Figueres, la DO Empordà i els cellers participants decideixen ajornar la Mostra del Vi de l'Empordà al 2021

Degut a la situació actual és impossible celebrar la Mostra amb normalitat i per això s'opta per celebrar-ho el juny del 2021. A l'octubre s''organitzarà una proposta per posar en valor els vins de l'Empordà a la ciutat. La decisió ha estat acordada per l'Ajuntament de Figueres, la DO Empordà i els cellers participants.

Figueres reobre el mercat de la roba aquest proper dijous amb totes les mesures de seguretat

El mercat tornarà a realitzar-se al recinte firal amb control d'accés i amb totes les mesures de seguretat.

La Fundació Salut Empordà impulsa el primer assaig clínic propi

Parteix de la hipòtesi que el paracetamol endovenós que porta àcid acètic com a excipient és més dolorós que els que contenen altres excipients. Tindrà una mostra de 120 pacients que hagin estat intervinguts en el Bloc Quirúrgic de l’Hospital de Figueres i durarà tres mesos aproximadament.

L’alcaldessa de Figueres i la de Vilafant demanen a la Generalitat ajudes directes de suport pels sectors afectats per les mesures aprovades pel Procicat

Han enviat una carta a la consellera d’Empresa i Coneixement, Carme Chacón demanant recursos pels comerços, hostaleria, restauració, mercats, establiments, gimnasos i cinemes. També reclamen recursos per a finançar estratègies de promoció econòmica i recuperar la imatge dels dos municipis a nivell turístic.