L’Ajuntament de Figueres, Damm i Comerç Figueres preparen la 7a edició dels Tastets Surrealistes del 13 de juny al 13 de juliol

En l’anterior edició hi van participar-hi 19 restaurants amb més de 6.000 menús servits. L’edició d’enguany dels Tastets Surrealistes mantindrà la fórmula d’èxit de les anteriors edicions amb plats d’inspiració daliniana maridats amb cervesa Inedit.

L’Ajuntament de Figueres i Comerç Figueres associació treballen amb Damm per oferir una nova edició dels Tastets Surrealistes, que enguany arriba a la 7a edició com un esdeveniment absolutament consolidat a la ciutat de Figueres, i que compta amb la complicitat i la col·laboració de restaurants i comerços així com de la cervesera catalana Damm i de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Enguany la cita gastronòmica tindrà lloc del 13 de juny al 13 de juliol de 2019 amb activitats paral·leles, la incorporació de nous restaurants per ampliar l’oferta i augmentar la qualitat d’aquesta proposta, la difusió més enllà de les comarques gironines, i la consolidació com a esdeveniment de referència de l’acte del tret de sortida dels Tastets Surrealistes que cada any se celebra a la plaça Gala-Salvador Dalí.