Masquef presenta la candidatura de Junts per Figueres amb un equip 'pensat per governar i construir la ciutat del futur'

La llista, que inclou els 21 candidats i els 9 suplents, té una mitjana d’edat de 43 anys i una majoria de persones independents.

Junts per Figueres ha presentat avui la candidatura que es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala l’actual alcalde de la ciutat, Jordi Masquef. La llista, formada per 21 candidats i 9 suplents, representa una renovació molt important respecte les anteriors eleccions i té una mitjana d’edat de 43 anys, que es correspon amb la mitjana d’edat de la població catalana. “La candidatura de Junts per Figueres és un mirall de la societat actual, tant des d’un punt de vista generacional, com per la seva transversalitat o la paritat entre homes i dones”, ha explicat Masquef.

La candidatura, que s’ha fet la tradicional fotografia de grup a les escales de la plaça Gala-Salvador Dalí, també es caracteritza per una majoria de membres independents, que no estan afiliats ni associats a cap partit polític. “Ens uneix l’entusiasme i l’estima per Figueres”, ha afegit l’actual alcalde.

Masquef ha assegurat que la llista de Junts per Figueres “està pensada per governar la ciutat, donar resposta a les necessitats del present i construir la Figueres del futur” i, en aquest sentit, ha posat en valor que es tracta d’un equip que “combina la gent jove que representa el relleu generacional amb la veterania que ens aporta l’experiència i la saviesa”. “Persones preparades, arrelades a la ciutat i que han triat dedicar-hi una part de la seva vida des del servei públic”, ha indicat.

L’alcalde figuerenc ha manifestat que en els pocs mesos que porta al capdavant del consistori “he demostrat que podem passar de lesparaules als fets” i considera que “ara la ciutat necessita mantenir aquest camíamb un govern fort, un equip sòlid i estabilitat política”. “Figueres ha de foragitar els invents i experimentsbasats en el derrotisme i el no a tot”, ha afegit.Segons Masquef, la candidatura de Junts per Figueres “vol ser el triomf de l’optimisme i contagiar l’orgull de ciutat a tothom perquè representem un present i un futur que no renega del passat, sinó que en vol aprendre per millorar”. L’alcalde ha fet una crida als figuerencs i figuerenques a treballar plegats “per la ciutat que tots volem, perquè la volem fer junts amb tots vosaltres”.

CANDIDATURA DE JUNTS PER FIGUERES

1. Jordi Masquef i Creus
2. Carles Arbolí i Padrosa
3. Alba Albert i Vinagre
4. Núria Galimany i Granés
5. Ramon Cosi Teixidó
6. Josep Maria Bernils i Vozmediano
7. Manel Rodríguez i Plana
8. Pilar Sánchez i Quiles
9. MiquelFernándezGarcia
10. Chantal Olivé i Tena
11. Carme Martínez i Llonch
12. Khalil Souini El hilali
13. Enric Sánchez i Roig
14. Martina Prat i Vandellós
15. Marta Peinado i Cano
16. Albert Alemany i Montiel
17. Margarita Mas i Padilla
18. Miquel Roura i Roig
19. Judit Moriscot i Gazules
20. Ramon Pastoret i Güell
21. Marià Lorca i Bard

SUPLENTS

Aida Vera i Jordà
Josep Obradors i Alberch
Mireia Sala i Viñolas
Xavi Buixó i Talavera
Fabiola Arauco Bravo
Albert Llobet i Portell
Laia Campos i Pairutó
Lluís Heras i Trilla
Mar Dacosta i Guzman