L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza unes jornades de formació transfrontereres sota el títol «Activa la participació! Eines per a dinamitzar el teu municipi».

Aquesta activitat s’emmarca en el microprojecte transfronterer Xarxa transfronterera de Governs locals per la democràcia inclusiva que està duent a terme l'Equip d'Inclusió i Atenció a la Comunitat.

El contingut de la formació s’ha elaborat a partir de les propostes i necessitats identificades pels diferents agents de la xarxa de treball del projecte. Les jornades de formació, que es duran a terme els dies 25 i 26 de juny de 9 a 14h al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer de Figueres (Ronda sud, 3) comptarà amb formadors experts en processos de participació ciutadana en l’àmbit local i en gestió i comunicació en escenaris de participació ciutadana.

La inscripció està oberta a tothom en el següent enllaç web:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_p-9M0_a3LlcWBiDaYU5dqlRArMFc5c0zkjN8X4mp4JrFwg/viewform?usp=sf_link

Aquest microprojecte transfronterer, compta amb una subvenció del programa de subvencions pluriennals Eurodistricte atorgat per la Casa de la Generalitat a Perpinyà (Departament de Presidència), i té com a finalitat generar una xarxa estable de cooperació transfronterera orientada a promoure i reforçar les estratègies d’empoderament de la ciutadania a escala local a través de l’intercanvi de coneixement i formació en metodologies de participació ciutadana a agents locals, orientada a construir un territori transfronterer més intel·ligent.