Els Vespres Musicals de Vilafant arriben a la 19a edició, amb una cartellera de luxe.

La 19a entrega dels Vespres Musicals de Vilafant portarà, als ja mítics jardins de Can Puig Massanet, artistes de renom com: Pau Riba, Joan Isaac o el quartet de Les Kol·lontai.

Un any més arriba l'estiu i amb el bon temps arriben les ofertes musicals d'arreu. Vilafant amb els seus "Vespres Musicals Vilafant" presenta una graella d'artistes consagrats de primer nivell. Seguint la tendència dels darrers anys, els cantautors s'han apoderat del cartell.

El llegendari Pau Riba, músic, artista i escriptor polifacètic visita Vilafant (el proper divendres 5 de juliol), quan es compleixen 50 anys dels seus inicis. Serà un concert en format acústic on acompanyat de la seva guitarra i característica veu, farà un repàs a les seves cançons i poemes, amb la proposta Pau Sol.

El divendres següent (12 de juliol) li prendrà el relleu un altre pes pesant de la cançó catalana, Joan Isaac. Amb el seu espectacle Paral·lelismes, de poesia i cançons, acompanyat al piano per Antoni Olaf, el cantautor combina la recitació de poemes amb una selecció de cançons del seu repertori, des de la mítica A Margalida fins als seus temes més recents.

Les encarregades de concloure la 19ª edició dels Vespres Musicals Vilafant, el divendres 19 de juliol. seran les Kol·lontai. Un quartet de cantautores catalanes (Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal) portaran un concert de cançons que parlen de dones que lluiten i estimen. Han treballat amb textos d'una quinzena d'autores, des de Montserrat Roig i Maria Mercè Marçal fins a Zoraida Burgos o Felícia Fuster, passant per la mateixa Kol·lontai, Marina Garcés, Clara Campoamor o Rosa Fabregat... Aquest Totum revolutum de lluita i reivindicació l'han anomenat Cançons feministes per la llibertat i la igualtat.

La solidaritat també forma part del cicle de concerts dels Vespres Musicals Vilafant. I de la mateixa manera que el 2018 l'AECC de Vilafant que tornaran a portar el Gòspel de Tramunt.Cor.

S'esperen els assistents des de les 21:00, per gaudir de la fresca en un entorn privilegiats amb opció d'acompanyar-ho amb una copa.