Signatura conveni Obra Social La Caixa i Fundació Roses contra el càncer

El 30 de juliol ha tingut lloc la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Roses Contra el Càncer i l'Obra Social "la Caixa" per donar suport als diferents projectes que du a terme la Fundació Roses Contra el Càncer.

Aquests projectes són el d'Atenció Psicosocial a les persones malaltes de càncer i les seves famílies, Servei de Préstec de Material Tècnic, Servei d'Ajut al Transport, Servei d'Ajut per Medicaments, Servei de Voluntariat, Servei de Prevenció i Sensibilització, Servei d'ajut per a la Investigació i Recerca Oncològica, Servei d'ajut per material ortopèdic, Servei de Fisioteràpia a Domicili, Servei d'Acupuntura, Servei de Préstec de Perruques, Servei d'Assessorament Dietètic i Servei de Micropigmentació Oncològica.

La Fundació Roses Contra el Càncer atén al malalt oncològic de Roses en totes les fases de la malaltia (diagnòstic, tractament, curació, recidiva o dol), i als familiars implicats, adaptant la seva intervenció depenent de les necessitats de cada persona.

La Sra. Pilar Serra, presidenta de la Fundació Roses Contra el Càncer, i el Sr. Ivan Tibau, director de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, han formalitzat aquesta col·laboració econòmica per un import de 3.000€, mitjançant la signatura del conveni.