El portal digital DAREmpordà obté el certificat de Web Mèdic Acreditat del Col·legi de Metges

Aquesta acreditació serveix per garantir a l’internauta que la informació que hi ha a la pàgina web és científica i rigorosa.

La pàgina web del projecte pediàtric DAREmpordà, impulsat per la Fundació Salut Empordà (FSE) i la Universitat Oberta de Catalunya, ha rebut la certificació del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) com a Web Mèdic Acreditat (WMA). Aquest programa garanteix la qualitat i la confiança de la informació sanitària que s’ofereix a Internet i la seva adhesió és totalment voluntària. Un cop un portal digital ha obtingut aquesta distinció, els usuaris el poden identificar fàcilment gràcies al segell de certificació WMA. D’aquesta manera, pacients, ciutadans i professionals de la salut saben que el contingut d’aquesta pàgina és fiable perquè ha passat una revisió i un control per part d’una organització professional independent i de referència com és el CoMB.

El sistema d’acreditació del Col·legi de Metges de Barcelona es basa en els Principis de Bona Pràctica adherits al codi de Deontologia de CoMB. Amb més de 15 anys d'activitat, s'ha convertit en el segell amb major nombre d'afiliats a tot l'Estat espanyol i actualment compta amb més de 400 webs certificats.

Per a Pere Plaja, director d’Innovació i Recerca de la FSE, aquesta acreditació suposa “un valor afegit al contingut del web perquè ofereix un plus de confiança i seguretat a l’internauta i garanteix que a darrera hi ha un equip de professionals sanitaris. I si tenim en compte que el DAREmpordà vol ser una eina de suport per a famílies, afectats i professionals a l’hora d’abordar el DAR, aquest segell és una garantia que els continguts són científics i rigorosos”.