A banda de la intensa diada nadalenca pel dissabte previ al Nadal, ofereixen l’opció de guanyar un creuer i, a més, enguany el patge reial hi recollirà les cartes per Melcior, Gaspar i Baltasar.

Per el dissabte 21, l’Associació de Comerciants de les tres places, que compta amb una vintena d’associats, presenta la seva Fira de Nadal, amb tot un seguit de propostes que ompliran tant la franja matinal com la de la tarda. L’objectiu: dinamitzar aquest espai, sovint oblidat, però que es troba a tocar de la Rambla, per tal de fer que els més menuts i les seves famílies s’endinsin de ple al Nadal.

Al llarg de tot el dia s’instal·laran inflables, tradicionals jocs de fusta i tallers de Nadal. Al migdia, a l’hora del vermut, la coral Veus de l’Empordà oferirà una bonica cantada de nadales a la Font Lluminosa. Posteriorment, a la tarda, el mag David deixarà una estona de banda els tallers i oferirà el seu destacat espectacle de màgia. També amenitzarà la festa el conegut grup País de Xauxa, on petits i grans bellugaran l’esquelet sense parar a la mateixa plaça Catalunya.

Cal destacar que, gràcies al gremi de comerciats, cada compra en els negocis associats suposarà rebre butlletes per optar a un creuer, organitzat per Viatges Vinyolas, sorteig que anirà amb la rifa d’El Niño (6 de gener). “Repetim el sorteig, tal com ja vam fer l’any passat, si bé aquest any, en comptes d’una panera de productes, proposem alguna cosa més cridanera, com és un interessant viatge”, comenten des de l’Associació.

L’altra novetat, d’allò més rellevant, és que aquest gener, els dies 2 i 3 a la tarda, l’entrega de cartes al patge reial serà a la Plaça Catalunya. Una evidència més, doncs, de la bona feina que fan els comerciants d’aquest cercle, per tal de mantenir ben viva la zona en qüestió. Així, la vintena de comerços desitgen unes bones festes a tothom i conviden a gaudir d’aquest ambient nadalenc durant els tres dies comentats.

Figueres Nadal 01