L'Ajuntament de Figueres, la DO Empordà i els cellers participants decideixen ajornar la Mostra del Vi de l'Empordà al 2021

Degut a la situació actual és impossible celebrar la Mostra amb normalitat i per això s'opta per celebrar-ho el juny del 2021. A l'octubre s''organitzarà una proposta per posar en valor els vins de l'Empordà a la ciutat. La decisió ha estat acordada per l'Ajuntament de Figueres, la DO Empordà i els cellers participants.

Degut a les circumstàncies actuals generades per la pandèmia del covid-19 els organitzadors i els participants de la Mostra del Vi de l'Empordà han considerat impossible la celebració de la mostra amb normalitat. És per això que han acordat posposar-ne la celebració al juny del 2021.

Des de l'Ajuntament de Figueres es treballa per organitzar una proposta de divulgació dels vins de la DO Empordà per aquesta tardor amb la complicitat del sector de la restauració.

Enguany, abans de la pandèmia, s'havia treballat amb el sector per reformular la Mostra del Vi i s'havia acordat la seva celebració el mes de juny. La crisi del covid-19 va fer posposar-la al setembre i finalment, s'ha acordat que es realitzi el juny del 2021.