Fisersa posa en servei un bus gratuït entre mercats

S'iniciarà el dijous 27 d'agost i funcionarà tots els dijous de mercat. Farà el recorregut entre la plaça de la Font Lluminosa i el recinte firal i unirà els dos mercats amb una freqüència de quinze minuts. El servei de bus serà gratuït i funcionarà de 8 a 13h.

Després de l'obertura del mercat de la roba a la nova ubicació temporal del recinte firal, l'Ajuntament de Figueres, a través de l'empresa pública FISERSA posarà en servei un bus gratuït que uneixi el centre de la ciutat amb el mercat de la roba. Aquest nou servei de bus unirà el mercat de la fruita i la verdura i el mercat de la roba amb servei de bus cada quinze minuts.

Aquest servei estarà disponible a partir del proper dijous 27 d'agost i es realitzarà durant el període en el que el mercat de la roba estigui al recinte firal. El servei de bus gratuït estarà disponible de les 8 del matí a les 13h del migdia.

Aquesta iniciativa pretén facilitar el desplaçament al recinte firal i alhora potenciar la sinèrgia entre els dos mercats de la ciutat.