Acting Figueres aixeca el teló i s’impulsa amb la nova seu

Ernest Ollero, responsable de la direcció artística de l’escola d’arts escèniques, té gravada la cara de sorpresa i satisfacció dels alumnes just quan van descobrir les noves instal·lacions, al carrer Sant Pau número 65

- Què suposa el nou centre per Acting i, alhora, per Figueres?
No només molt més espai perquè els nostres alumnes puguin gaudir nous equipaments totalment complets, sinó que la nova escola disposa ara de zones totalment diferenciades. En els 600 m2 totals, hi ha una aula de teatre amb un escenari superior al del Teatre Jardí, una àmplia sala de dansa amb mirall, un plató de cinema amb càmeres, il·luminació i tots els equipaments necessaris, un estudi de gravació, camerinos i dutxes i, inclús, un espai amb teles aèries i trapezi per practicar circ. Així, amb la nova seu volem donar resposta a totes les necessitats dels nostres alumnes i iniciar nous projectes. Cal recordar que, encara que és evident que podrem encabir a més gent, en cap cas massificarem les classes, sinó que els grups seran de màxim 14 persones.

- Com va anar l’acte d’inauguració del dia 3?
L’acte, sens dubte, va superar totes les expectatives. Va ser una tarda de divendres molt memorable, ja que fins a 300 persones ens van acompanyar en la rua iniciada al Teatre Jardí i que finalitzava a la seu de la nova escola. A més, ens vam sentir molt ben acompanyats amb la xaranga, l’alcaldessa i alguns regidors del consistori. Precisament l’alcaldessa, en arribar a l’escola, va apujar literalment el teló d’Acting, una cortina preparada per a l’ocasió, en comptes de tallar la típica cinta. Una de les coses que ens va fer més il·lusió va ser la cara dels nostres alumnes quan van descobrir les noves instal·lacions, així com moltes stories d’Instagram mostrant-se orgullosos de l’escola: al final, sempre diguem que a Acting ser una mena de família és la nostra premissa.

- Què ha de saber algú que encara no coneix Acting?
Vam néixer fa tres anys amb la principal intenció d’apropar noves tendències culturals, lúdiques i socials a Figueres i comarca. Mitjançant un ampli professorat local i actiu, volem ampliar encara més el nostre ventall de propostes i cursos, així com intensius i monogràfics, per a abraçar tots els gustos i per a desplegar tots els coneixements, sent propers i cuidant sempre de la família Acting. Tenir contactes a llocs com Barcelona, Madrid o Londres m’ha de servir per apropar noves tendències a la capital altempordanesa i llocs del voltant. Figueres és una ciutat artísticament molt potent i això no es pot desaprofitar.


Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres
Acting Figueres