Més per Pont de Molins es presenta amb l'objectiu de guanyar les eleccions municipals

MÉS per Pont de Molins (MÉSxPdM) va presentar el passat divendres la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals.

La llista, que es presenta per primera vegada i que és paritària, està encapçalada Marie Gournay, i la conforma un equip jove i preparat, amb algunes persones -com la mateixa Gournay, el número 2, Josep Maria Terradas; la número 7, Paqui López, i el número 11, Jordi Sáez- que en els últims anys han estat algunes de les ànimes de l'associació local Els Encantats, organitzadora de la Cavalcada de Reis, la Festa del Riu, la Revetlla de Sant Joan i el Carnestoltes, entre d'altres.

En el seu programa, MÉSxPdM remarca que “la transparència en la gestió municipal i la instauració d’un marc participatiu per els ciutadans”, seran alguns dels objectius principals “perquè són dues mancances des de fa molts anys en aquest poble”. “També volem obrir les instal·lacions municipals als molinencs, incidint en l'atenció al més joves i a les persones grans”, diu Gournay. La cap de llista de la formació es mostra convençuda de les possiblitats reals que tenen de poder aconseguir ser la llista més votada. “Creiem fermament que podem perquè veiem que hi ha molta gent que vol un canvi de rumb al poble. Sortim amb la màxima ambició però també amb la màxima prudència i la màxima humilitat per aconseguir el nostre objectiu”, afirma.

Altres àmbits que preocupen la candidatura de MÉSxPdM són la neteja i el manteniment de la llera de la Muga, així com potenciar Pont de Molins com a destinació turística de qualitat pels seus paratges naturals. “Tenim la gran sort de ser l’únic poble de la comarca vertebrat amb el riu Muga. Ha de ser un tresor, un motiu d'orgull i, per tant, una prioritat. Som els únics que el podem protegir”, afegeix Marie.

La llista (en foto més avall) està formada per:

1) Marie Gournay
2) Josep Maria Terradas
3) Natàlia Maurici
4) Eduard Planas
5) Eva Castro
6) Pere Borràs
7) Paqui López

A més, com a suplents hi ha Joan Rico, Adela Pereira, Xavier Comas, Jordi Sáez i Jordi Botargues.