L'alcaldable de Ciutadans a Figueres descarta qualsevol pacte de govern que suposi 'concedir poder territorial a partits separatistes'

L'alcaldable, Héctor Amelló, reivindica la necessitat de concentrar el vot en Cs 'perquè si no ens aglutinem en un partit fort acabarem veient un govern d'ERC amb PSC'.

Figueres.- El portaveu de Ciutadans (Cs) a Figueres i actual alcaldable de la ciutat, Héctor Amelló, ha avançat que descartarà qualsevol pacte de govern que suposi "concedir poder territorial a partits separatistes". D'aquesta manera, Amelló ha garantit que Cs "és l'única opció constitucionalista útil" i per aquesta mateixa raó ha reivindicat la necessitat de concentrar tot el suport a la formació taronja "perquè si no ens aglutinem en un partit fort acabarem veient un govern d'ERC amb PSC a Figueres".

Amelló ha posat de manifest com les eleccions generals "demostren que Ciutadans continua creixent cada vegada més i sumant suports". És per això que ha insistit en la necessitat de "concentrar esforços entorn l'opció taronja" perquè els resultats electorals "demostren que les altres opcions constitucionalistes tenen molt difícil aconseguir representació i és millor concentrar-se en l'opció guanyadora de Ciutadans", ha remarcat.

L'alcaldable taronja s'ha mostrat taxatiu quant a la negativa de pactar amb qualsevol partit separatista "perquè s'ha vist que només usen el poder territorial per a fomentar el clientelisme i atacar a tots els votants constitucionalistes als quals porten anys arraconant i menystenint".