Desembre farcit d’activitats a Mollet de Peralada

Anna Maria Planas, Regidora de Festes del municipi, ens presenta la Festa Major, així com la resta d’esdeveniments de caràcter nadalenc programats.

El municipi de Mollet acaba el 2017 i inicia el 2018 amb tot un seguit d’activitats que giren al voltant de la seva Festa Major, enguany fixada pels dies 16 i 17 de desembre, en honor a Santa Llúcia.

La primera data que cal tenir present és el dimarts dia 5 de desembre, vigília del pont de la Constitució. A les 21.30 hores, al centre cívic, un grup de teatre compost per professors de l’Institut Narcís Monturiol de Figueres oferiran un espectacle de pastorets modern i divertit, enfocat per a tots els públics. L’any passat ja van oferir l’obra i la bona resposta ha fet que enguany repeteixin.

En referència a la Festa Major, destaca el famós playback del dissabte a la tarda, un èxit assegurat cada any. “Confio que amb aquest acte, tan ben organitzat pel jovent del poble, tornarem a sorprendre”, comenta Planas. “Motiva veure la manera com s’està preparant, fa ja més d’un mes, participant-hi gent de totes les edats”.

Uns dies més tard, el dia 23, hi ha organitzat un taller de Nadal on els més menuts han de ser els protagonistes. “El taller servirà per endinsar-nos del tot en el Nadal. Allò que se n’origini servirà per engalanar l’entrada del poble”. Dos dies més tard, dia de Nadal: “Tothom qui ho desitgi podrà recitar poesia, cantar la seva nadala o simplement desitjar el bon Nadal a familiars, veïns i amics. Posteriorment, es farà cagar el tió amb un bon vermut”, explica l’Anna. Finalment, conclou recordant que el dia 5 de gener a la tarda “tothom ha de venir a esperar els reis”, així com a la gran quina, a les 22 hores al centre cívic.

Festa Major de Santa Llúcia veure la Programació