Josep Fuentes

Actual alcalde i candidat de PDeCat per Pont de Molins a les municipals 2019.

Quina és la teva valoració de l'actual legislatura?
Molt bé, fantàstica, crec que hem avançat molt i estem fent grans projectes al poble.

Per què seguir una legislatura més?
Bé hi ha moltes coses a la vida. Primer que t'agradi el que estàs fent, i segon que tinguis temps. Si no t'agrada no t'hi posis. S'ha de saber escoltar a la gent  i és complicat, però a mi m'agrada i crec que puc continuar si el poble creu que així ha de ser. Jo ho gaudeixo molt i estic il·lusionat. La decisió la tenen ells.

Les línies de treball que presentareu al programa tenen caràcter continuista o hi ha algun projecte nou?
Seran continuistes Hi ha projectes de gran envergadura que no s'han acabat. Quan prengui la decisió de marxar, que també arribarà el dia, vull poder dir que aquests grans projectes ja estan acabats o en marxa. Tenim la zona industrial, el monestir del Roure, la finca de la Farinera,....en fi, tenim projectes que no es poden deixar a mitges.

Et presentes amb el mateix equip? Hi ha algú nou?
Podríem posar algú més, però crec que la llista serà molt semblant. Al final el que necessites en un municipi petit és gent que tingui ganes de treballar, i això ho han fet.

Pont de Molins és un poble amb molt de futur, però necessites gent que estigui disposada a dedicar-hi forces hores al dia, i sigui capaç de prendre decisions, les quals pot ser no agraden a tots, però precisament això vol dir governar. No és una feina fàcil de fer però, com que és difícil, a mi m'agrada i aquí estic. Vull realçar el poble i després el temps dirà si ho he fet bé o no. Ho fem amb molta il·lusió i creiem que hi haurà un canvi com a poble molt important, però sempre pensant que serà el temps qui ho dirà.