Anna Massot

Descobrim, de manera àmplia, les impressions d’Anna Massot, regidora de Castelló d’Empúries. Sabem què la motiva a seguir en el consistori i com vol veure Castelló en un futur pròxim.

- Quins motius et fan repetir en els primers llocs de la nova llista que encapçala Salvi Güell?

Per començar, considero que aquests 3 anys de legislatura durant els quals ERC ha estat al govern municipal han estat fructífers; penso que s’ha treballat bé, s’ha fet bona feina i s’han vist canvis molt positius pel municipi. Però sens dubte se’ns han fet curts i tenim ganes de continuar, consolidar i potenciar els projectes que s’han engegat, a la vegada que encara tenim ganes, idees i il·lusió de poder dur a terme projectes que creiem que seran importants pel nostre municipi i que faran que sigui encara molt millor.

A més, en l’àmbit personal, em torno a presentar a les eleccions també perquè m’estimo el meu municipi i tinc ganes de poder continuar treballant per a contribuir amb el que jo pugui a què sigui un municipi referent en temes turístics, econòmics, socials, educatius i de cohesió, però també en qualitat de vida pels nostres veïns i veïnes. Estic satisfeta amb la feina que s’ha fet i com s’ha treballat aquests anys, però continuo amb la mateixa il·lusió del primer dia i estic compromesa en continuar treballant per encarar els nous reptes amb energia i empenta, sempre amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida tant dels nostres ciutadans i ciutadanes com dels que ens visiten.

- Com t'agradaria veure el municipi en els pròxims 4 anys?

M’agradaria veure un municipi ben cohesionat i amb les mancances principals resoltes, que es consolidi com a municipi referent en temes socials, educatius, de cohesió i esportius, i que sigui capdavanter en aspectes culturals, de dinamització econòmica i turisme. Ha d’esdevenir un referent de qualitat de vida pels veïns i veïnes que hi viuen tot l’any però també pels que ens visiten.

Cal continuar impulsant la transformació necessària per esdevenir un referent en turisme esportiu, familiar, natural i cultural, a la vegada que es millori la qualitat de vida de tots els habitants.

M’agradaria viure en un municipi on es prioritzi a les persones i on la transformació urbanística i la dinamització econòmica ajudi a millorar la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes, amb un ajuntament proper i transparent.

Les nostres prioritats són treballar per les persones, perquè tinguin una bona qualitat de vida i per tenir un municipi cohesionat. Cal atendre les necessitats socials dels veïns més indefensos, atenent els greus problemes de treball i d’habitatge. Però cal treballar intensament també per aconseguir un municipi pròsper amb una bona promoció i dinamització econòmica. Per tot això, cal seguir realitzant actuacions importants en temes d’urbanisme i equipaments, però també cal continuar apropant l’Ajuntament als veïns i veïnes, per facilitar les gestions i per apropar l’administració als ciutadans i ciutadanes, que cada vegada han de poder intervenir més i de manera activa a la vida municipal, mitjançant diferents processos participatius.

Cal seguir potenciant un Ajuntament altament democràtic mitjançant actuacions com els pressupostos participatius, però que sigui també plenament transparent en la seva gestió i que consulti directament a la ciutadania decisions importants a prendre. Sempre amb l’objectiu últim de millorar la qualitat de vida de tothom i preocupant-nos sempre, en primer lloc, per les persones.