Àngel Posas

Àngel Posas seguirà com alcalde de Sant Miquel de Fluvià, atès que no compta amb cap oposició. Destaca l’11a Fira dels Oficis, un esdeveniment molt rellevant any rere any a la província.

- Com es presenta aquesta nova edició de la fira?
Enguany, de manera excepcional, se celebra el 9 de juny i no a finals de maig (a causa de les municipals). Amb 11 anys d’història, és una satisfacció que el municipi compti amb una de les fires més maques de la província. Si el temps acompanya, més de 1000 persones solen venir i passejar-se pels carrers de Sant Miquel. Sempre dic que em fa pensar en les festes majors celebrades antigament, en les quals tothom es mobilitzava, comarca i poble, per gaudir d’una diada alegre i festiva.

- Com encares les municipals i amb quin equip comptes?
Sembla que la gent accepta el que hi ha. Si ho féssim molt malament, segurament que comptaríem amb algun partit a l’oposició. Per tant, les encaro bastant tranquil, amb ganes de seguir fent coses per al poble, tal com es mereix. L’equip presenta alguns canvis, un parell de persones pleguen i els seus llocs els ocuparan gent jove, veïns que ja formaven part d’alguna entitat.

- Com vols veure el municipi en els pròxims anys?
Tinc ganes de tenir el Claustre acabat i la plaça de l’Església totalment reurbanitzada. Com equip, seguirem treballant per promocionar el poble, sobretot vetllant per uns bons serveis i per uns carrers arranjats. En definitiva, intentarem fer realitat tot allò que bonament es pugui, tirant de les poques ajudes econòmiques, en forma de subvencions, que puguem rebre. És allò normal d’un poble petit: hi serem dia a dia per complir amb les necessitats i serveis bàsics que sorgeixin.