Josep Fuentes

Josep Fuentes vol seguir treballant per la cohesió i, sobretot, per fer realitat una zona que creï llocs de feina.

- Quines són les teves sensacions al carrer, durant aquests dies intensos de campanya?
Les sensacions són bones, com vaig percebre, per exemple, durant la festa de la vellesa: aquest col·lectiu és un actiu molt, molt important, per això sempre hem de mostrar-nos al seu costat. L’assistència va ser fantàstica, amb gairebé 100 persones.

- Com treball l’equip, aquests dies previs al 26M?
Són uns dies intensos, perquè sempre dic que, si estàs a la llista, cal treballar de valent des del primer dia. El municipi s’ho mereix. Han quedat projectes sobre la taula, els quals pretenem tirar endavant amb la màxima il·lusió. L’equip, consolidat però amb cares noves i idees fresques, té un objectiu comú: seguir donant un impuls al municipi.

- Com t’agradaria veure el municipi en els pròxims 4 anys?
Doncs cada vegada més creatiu i actiu, amb més llocs de treball. Si ens emmirallem amb altres indrets, nosaltres també podem tenir, per exemple, un polígon industrial que doni vida a Pont de Molins. Sé que hi ha inversors interessats, per la nostra bona ubicació. Socialment, vetllarem per un municipi ben cohesionat, que la gent se’l senti cada vegada més seu. Les noves incorporacions, per exemple, han proposat tirar un projecte d’hort urbà. Ho tirarem endavant, això i tot el que doni vida a Pont de Molins.