Agustí Badosa

Agustí Badosa, alcalde i alcaldable de Junts per Sant Pere Pescador, compta amb la meitat de l’equip renovat.

- Quines són les teves sensacions al carrer, durant aquests dies intensos de campanya?
Cal dir que, a diferència dels altres dos grups que també es presenten, nosaltres partim amb avantatge. Amb el bagatge, experiència i accions ja fetes com a equip de govern, partim, és clar, amb una visió totalment diferent. És clar que hem fet moltes obres amb encert i algunes que no, però la realitat és que aquests dies palpem una bona recepció al carrer.

- Com treball l’equip, aquests dies previs al 26M?
Estic molt satisfet del grup del qual m’he envoltat. Dels onze regidors, 6 són noves incorporacions, i dintre del total, el 70% són dones. És a dir, imprescindible barreja d’experiència amb noves idees. No hi ha dubte que, tal com estem demostrant aquests dies, mostrant-nos visibles, propers, il·lusionats i treballant intensament, som gent que podem seguir fent créixer Sant Pere.

- Com t’agradaria veure el municipi en els pròxims 4 anys?
Com ja vam dir fa quatre anys, nosaltres ens plantegem cada legislatura a més anys vista. Per tant, és una pregunta que tenim més que present. Seguirem enfocant el nostre treball diari cap als ciutadans, per tal que la gent de Sant Pere sempre rebi respostes a les seves necessitats. Sant Pere ha de comptar amb un nou dispensari (hi estem treballant), el triangle agricultura-turisme-natura ha d’estar sempre present (acompanyarem, com hem fet, a aquests col·lectius), la gent jove ha de tenir un Espai Jove reforçat i sentiment de pertinença. En definitiva, Sant Pere ha d’impulsar-se, sobretot, econòmicament parlant i quant a cohesió: tot i ser un dels punts més petits, cal que siguem un punt de referència dins la badia de Roses.