Esteve Gironès

Esteve Gironès, cap de llista de Junts per Saus, Camallera i Llampaies, confia ser reelegit, per governar amb un equip “preparat per afrontar nous reptes”.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
  Les sensacions són bones, la gent és conscient que durant aquesta legislatura les coses s'han fet bé i hem pogut realitzar la majoria dels projectes que vam plantejar fa 4 anys,. Hem dotat el nostre municipi de serveis que feia molts anys que els nostres veïns i veïnes reclamaven, molts d'ells relacionats amb la salut i el benestar dels ciutadans en el seu dia a dia. Hem lluitat molt per aconseguir-ho, però ho hem pogut fer realitat, tot això s'ha aconseguit rebaixant l'endeutament municipal heretat de consistoris anteriors prop d'un 60% i resolent de forma positiva tots els imprevistos que ens hem anat trobant, fet que encara dona més importància a aquesta bona gestió feta.  

- Com funciona i treballa l'equip aquests dies previs al 26M?  
Estic molt content amb l'equip que formem la candidatura de Junts per Saus, Camallera i Llampaies. Es tracta d'un equip molt preparat per afrontar els nous reptes que ens plantegem, treballem de forma coordinada i cohesionada, a l’equip hi trobem gent dels diferents pobles que formen part del municipi i de totes les franges d’edat, persones coneixedores del territori i de les necessitats de la gent. Així, en aquests dies previs tothom hi posa de la seva part per encarar les municipals de la millor forma possible, amb il·lusió, ganes de fer coses i optimisme.  

 - Com t'agradaria veure el municipi en els pròxims 4 anys?  
D'aquí a 4 anys m'agradaria veure el municipi amb la mateixa dinàmica que l’hem vist durant aquesta legislatura, treballant per ser un municipi de referència, on tothom se senti a gust i ben representat. Volem continuar amb aquesta inèrcia positiva que portem i estic segur que si la gent ens dona la seva confiança, durant el proper mandat complirem amb tots els compromisos que ens plantegem en el programa electoral i d'altres que vagin sorgint. La gent ja sap com treballem i espero que ho tinguin en compte, ja que som complidors i compromesos en un interès comú, que és el bé del nostre municipi.