Salvi Güell

Salvi Güell, amb gent experimentada al capdavant de la llista, espera donar continuïtat al projecte d’ERC.

- Com es presenta el 3r EmpuriaTast?:
En sumem ja tres, bàsicament amb la intenció de repetir l’èxit de les anteriors dues edicions. Enguany, tot i que amb petites modificacions, la base és la mateixa: posar en alça la gastronomia internacional que tenim a casa nostra, al municipi. També hi haurà música i el lloc (plaça de les Palmeres), com bé se sap, és ideal. Divendres i dissabte els horaris seran de tarda-vespre-mitjanit, mentre que el diumenge acabarà abans.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
En principi, som optimistes. Venim d’uns grans resultats a les eleccions general i, si bé sabem que les municipals són un altre món, la gent sovint ens anima aquests dies. Per tant, primerament esperem guanyar i llavors ja mirarem números i si calen pactes.

- Com treballa l’equip durant aquests dies previs al 26 de maig?
Ara potser tot plegat és més visible amb els actes i l’entrega de material, però la realitat és que fa temps que treballem. Toca parlar molt amb la gent, però és quelcom que ens agrada, volem ser propers. L’equip, format per 22 persones, té experiència però també cares noves (la meitat del grup és nou). Al capdavant de la llista repetim 5 persones amb experiència al govern, atès que vam entendre que volem donar una clara continuació als projectes engegats en l’actual legislatura.

- Com t’agradaria veure Castelló en els pròxims 4 anys?
Doncs com he dit, amb una clara continuïtat, amb la bona línia que ha pres aquests anys amb nosaltres. Volem molta activitat per part de les associacions i entitats, amb ganes que puguin fer feina per a tots i totes amb tota la tranquil·litat i suport. L’Agència de Promoció i Turisme s’ha de desenvolupar, amb una bona sintonia entre l’Ajuntament i les entitats de turisme i comerç privades. Les inversions proposades pel nostre equip han de tirar endavant, com la rehabilitació de la Sala Municipal o l’edifici de la plaça de les Palmeres. També desitjo fer realitat les escoles a Empuriabrava, deixant d’una vegada per totes els mòduls. En definitiva, volem un Castelló on encara es visqui millor que ara, i que les entitats i la gent puguin ser partícips dels processos participatius que fem.