Martí Armadà

Martí Armadà, des d’ERC-Acord Municipal, seguirà comptant amb les persones que l’han acompanyat últimament al consistori, atès que “són persones totalment compromeses al lema que tenim com a grup i, en definitiva, amb vocació de servei al poble”.

- Com es presenten aquestes municipals i com defineixes l’equip?
A Vilabertran som una llista única, però això no és excusa per no treballar. Si bé estem en període electoral arreu, nosaltres solem dir que funcionem sense calendari: la feina en un poble és diària, els 365 dies de l’any. El nostre lema, com anem transmetem a la gent, és “Compromesos per Vilabertran”, el qual penso que ens defineix a la perfecció. Ara bé, per a poder representar un lema com aquest, cal comptar amb les persones indicades, cosa que, sens dubte tenim: som un equip consolidat i amb vocació de servei als veïns, amb gent que ja ve governant al meu costat i que així seguiran fent, per la bona feina realitzada al llarg dels últims anys. Gent que ha demostrat plenament que entra dins d’aquest lema.

- Com ha de ser Vilabertran en els pròxims anys?
Vetllarem per un Vilabertran net i endreçat. Penso que és allò que passa per sobre de tot. Bona imatge, per cuidar sempre aquest sentiment de pertinença i de benestar dels veïns. També, és clar, per ser un reclam i ser bons acollidors de visitants: que ens visiti gent de fora i que pugui passejar-se tranquil·lament pels nostres carrers ben ordenats ha de ser sempre primordial. Els membres de l’equip i un servidor treballarem per una bona qualitat de vida, la gent s’ha de sentir bé dia sí i dia també i, en definitiva, tothom ha de poder gaudir del poble amb pau i tranquil·litat.