Sònia Martínez

Sònia Martínez aspira a mantenir l’alcaldia, al capdavant de Junts per La Jonquera, amb l’economia i el turisme com a eixos principals.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
La veritat és que estem apreciant que els veïns i les veïnes, en general, ens transmeten bones percepcions. Saben que hem executat pràcticament tot allò que teníem redactat en l’anterior programa electoral i això la gent ho té present.

- Com treballa l’equip durant aquests dies previs al 26 de maig?
Barregem experiència i renovació. A més, ha quedat un equip amb gent molt diversa, de diferents edats, àmbits i amb visions diferents. Tot plegat fa que ens complementem molt i molt bé a l’hora de treballar. N’estic, doncs, d’allò més satisfeta, ja que tenim allò essencial: un grup flexible amb persones que arriben a tots els col·lectius i sectors de La Jonquera.

- Com t’agradaria veure La Jonquera en els pròxims 4 anys?
Hem de ser un municipi que creix, especialment amb la seva activitat econòmica. I més concretament a la zona del nucli antic, el qual algun dia ha de tornar a tenir el ritme comercial d’abans: La Jonquera ha de vetllar per atraure nous visitants i nous comerciants. Confio que al c/Major s’obriran, de nou, més comerços. També hem de treballar per ser un municipi conegut per allò que realment tenim: per exemple, culturalment, amb edificis com el Museu Memorial de l’Exili (MUME) o històricament, posant a l’alça temes com la ruta megalítica que disposem.