Ferdy

Juan Manuel Fernández “Ferdy” es presenta com a número 3 de Junts per Roses, molt orgullós de la feina que l’actual equip de govern ha dut a terme els últims anys, però amb ganes de no aturar-se, “com el poble, que sempre creix i segueix endavant”.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
Bones, però segurament que tothom diu més o menys el mateix. És veritat que la gent, en general, ens diu que ho hem fet bé, que endavant, però al final cal ser realista i tenir clar que és un tema imprevisible, i més enguany, amb vuit candidatures a Roses. Es fa difícil, per no dir impossible, entreveure què passarà.

- Com defineixes l’equip que heu configurat per a la llista d’aquest 26M?
Comptem amb un equip reforçat, amb forces renovacions. Tanmateix, amb l’alcaldessa, amb en Marc Danés i amb Sílvia Ripoll al capdavant ens assegurem experiència i molt bon coneixement de la gestió municipal. És fàcil definir-nos: som gent de confiança, preparada i, el més important, amb moltes ganes de treballar. Les cares més joves que entren ho fan amb moltes idees i amb ganes de ser importants a l’equip. Fa un temps em van dir que, per entrar en política no calia ser polític, sinó una persona honrada, honesta, treballadora... Tots aquests adjectius defineixen, sense dubte, a cada peça del nostre equip. Al final, tothom busca i agraeix la confiança.

- Quin últim missatge t’agradaria enviar als veïns de Roses?
Bàsicament, ho faria d’una manera molt explícita: que mirin tot el que s’ha fet en els últims anys, i especialment els últims quatre. S’ha incidit en la seguretat ciutadana, en temes de serveis diversos, en enllumenat públic... Per exemple, en tema serveis, com dic, s’han rebaixat moltes voreres per a la gent amb mobilitat reduïda, per fer la vida molt més fàcil al municipi. Sovint, la gent només té en compte les obres grans, però sovint totes aquelles que són menors són les més importants i necessàries. En esports, hem invertit més de 2 milions i mig en 4 anys (canvi de gespes, cobertes...). Estic molt orgullós de tot el que hem anat fent però, juntament amb l’equip, estic d’allò més il·lusionat per no quedar mai enrere com a poble. Sempre cal renovar: nosaltres, com el poble, no ens volem aturar!