Jordi Masquef

Jordi Masquef, satisfet amb els més de 5.000 vots aconseguits, té clar que es treballarà per definir un govern més ampli i més fort. L'alcaldable de Junts per Figueres i actual alcalde en funcions manté converses amb la resta de grups.

- Quin és el full de ruta, després dels resultats obtinguts?
Els resultats del passat diumenge 26 de maig ens donen aire per poder analitzar amb calma la situació i poder parlar amb tothom. Les primeres sensacions són bones, però cal treballar bé per encaminar un bon govern per aquest mandat; Figueres ho necessita.

La realitat és que s’han mantingut converses, les quals segueixen obertes, amb ERC, PSC i Canviem Figueres, i durant aquesta setmana ens citarem amb C’s i Guanyem Figueres.

Tanmateix, no hi ha pressa per tancar pactes de govern abans de la investidura, i així ho hem manifestat en les reunions mantingudes amb els citats grups. La nostra voluntat és sempre la de mà estesa per fer un govern el més ampli possible que és el que necessita la ciutat, però també la de fer les coses bé i amb seny sense precipitar-nos. I en aquest cas els resultats ens ho permeten.