Consol Cantenys

Després de la reelecció, l’alcaldessa Consol Cantenys valora satisfeta com ha quedat el programa d’activitats d’estiu al municipi, amb activitats a la piscina, a Can Massanet i també a les urbanitzacions.

- Després d’unes intenses eleccions: com es viu el fet d’haver estat reelegida?
Estic molt satisfeta i agraïda per poder seguir governant al municipi i, en conseqüència, poder seguir treballant amb il·lusió per a Vilafant. Últimament vivim uns dies intensos, entre la preparació de tots els actes d’estiu i el tancament del cartipàs municipal per a la present legislatura, però amb els quals es porta a terme una feina molt agraïda.

- Quines dates i esdeveniments cal marcar en el calendari d'estiu de Vilafant?
Justament avui (divendres 5) comencen els vespres musicals, amb el primer concert als jardins de Can Massanet. Seran enguany quatre concerts, amb un cartell que fa bona fila. A més, coincidirà amb el funcionament de La Tartana, projecte gastronòmic i cultural que els seus fundadors han fet créixer al llarg dels últims tres anys. Bon menjar i bona música en un lloc ideal. A banda, tenim a tocar una nova Festa Major del Carme (dies 12, 13 i 14). Com hem fet els últims anys, penso que tenim un programa molt adequat, pensat per a totes les edats. I el que tampoc podem passar per alt són els Mariachis que actuaran a Les Forques el dia 26 i el concert d’havaneres el dia 3 d’agost al Camp dels Enginyers.

- Ara, amb visió ja més enllà de l’estiu, quins projectes toca tenir presents?
Bàsicament dos de molt il·lusionants. En primer lloc, l’Àgora, l’espai a tocar del pavelló, que confiem inaugurar, com a tard, a principis d’octubre. La rehabilitació dels pràcticament 3000 m2 han de servir per disposar d’un espai que ens mancava: cobert i totalment polivalent, pavimentat i ben adaptat tant per a activitats esportives, com lúdiques i festives. Es donarà, a més, aire al pavelló. En segon lloc, però igual d’important, aviat es finalitzarà el projecte entorn de l’església: amb els jardins, es donarà molta vida al centre històric i s’hi podran celebrar interessants concerts de petit format. A més llarg termini, comptem tancar molts projectes que tenim per davant, com per exemple: el necessari institut, la biblioteca i la rehabilitació de La Rectoria.


Vilafant Festa Carme