David Garre

Del 8 a l’11 d’agost, Castelló d’Empúries comptarà amb Doctor Prats i The Toy Dolls com a concerts estrella dins la seva festa major. Ens ho explica en David Garre, el nou regidor de Festes.

- Com va, de moment, aquest debut al consistori?
Efectivament debuto en política, després que seguís bastant de prop l’anterior legislatura. Una bona amistat que era dins em va proposar entrar a llistes, quelcom que vaig acceptar de manera decidida. Aquests dies vaig bastant atrafegat, posant-me al dia i sobretot perquè festes i esports són dues regidories molt actives durant l’estiu. Atrafegat però tot des del sentit positiu i constructiu!

- Com encares la teva primera festa major de Castelló?
Tots plegats l’esperem amb moltes ganes, ja que és la festa de tots els castellonins i castellonines. D’alguna manera, la 7a edició de la cursa d’obstacles de la Mugada, la setmana abans, donarà el tret de sortida, tot destacant la novetat d’enguany: la versió nocturna del dissabte a la nit, anomenada Bat-Mugada. Quant al programa de la festa, es pot dir que segueix la línia dels últims anys, conservant sobretot les activitats que mouen molt de públic, com els gegants, el correfoc... I hem de tornar a destacar les propostes musicals, des del 3r festival Nàutic Jazz fins als concerts de divendres i dissabte. D’una banda, tenim els The Toy Dolls, que el de Castelló serà el seu únic concert a Catalunya d’aquest any, i d’altra banda els coneguts Doctor Prats.

- Quina línia t’agradaria traçar, en referència al tema festes, els propers 4 anys?
En especial, treballar per conservar tot allò que funciona, si bé sempre rebent i analitzant propostes que ens puguin fer arribar. Vetllarem sempre per unes festes transversals, per a un ventall de públic el més ampli possible. En aquest sentit, cuidarem les entitats, que sempre s’han involucrat molt i han estat molt participatives en totes les festes que se celebren durant l’any. Finalment, com no pot ser d’una altra manera, treballarem per comptar i celebrar festes respectuoses amb tothom i amb tots els col·lectius.

Castello SantLlorens 19