Pere Gotanegra

Pere Gotanegra, gràcies als resultats de les passades eleccions, debuta en la política municipal, representant el grup de Lliures Roses.

- Com han transcorregut aquestes primeres setmanes postelectorals?
Personalment, i en nom de l’equip, encara hem pogut traçar poc la nostra línia de treball cap al consistori i, en definitiva, cap a la gent de Roses. Tot i això, ja hem començat a demostrar que serem una oposició activa, lleial i adequada. A partir del primer ple ordinari, prendrem nota del que es fa i ens posarem a treballar.

- Alguna sorpresa, durant aquests primers dies com a polític?
El que més m’ha sorprès (i molt!) és el fet com la gent m’atura pel carrer o, inclús, fa pocs dies, en un restaurant, mentre sopava, per tal de compartir-me els seus problemes de caire empresarial. Es veu que durant la campanya la gent ha seguit la meva trajectòria i ara, bàsicament empresaris, m’exposen els obstacles que han patit amb l’ajuntament i amb l’administració en general, per tal d’intentar buscar solucions tots plegats. Per a mi, el món polític és nou i aquest tracte de tu a tu amb la gent des de les passades eleccions m’ha deixat ben parat!

- Parla’ns de l’equip que disposes al teu darrere:
Som un grup de bàsicament 6 persones, per tal d’analitzar i contrastar les idees que anem percebent i, com he dit, captant per part dels veïns. Aquestes persones, juntament amb altres voluntaris, són gent de centredreta, activa i sobretot de l’àmbit empresarial i amb ganes de reconstruir la Catalunya actual. He de dir que més de la meitat dels 500 i escaig de vots rebuts sé de quins ciutadans provenen, bàsicament perquè m’ho han fet arribar, fent-me confiança. Això reconforta la meva decisió d’haver-me posat al capdavant de Lliures Roses, quelcom que no tenia previst, però per curiositats de la vida, represento el consistori rosinc, així que amb fermesa compliré amb les meves responsabilitats. Un dels nostres propòsits, entre tants altres, és treballar per un turisme de qualitat, no de quantitat. I això no es fa en setmanes, sinó que es necessita molt temps, ja que cal treballar bé el tema des de baix.