Olga Simarro

Olga Simarro és, des del 2006, militant socialista, i des del 2015 la primera secretària del PSC de Roses, així com candidata a l’alcaldia. Actualment, segueix a l’oposició, juntament amb Antonio Rodríguez i Josep Mª Martínez, els altres dos regidors socialistes.

- Com viuràs la festa major del mes d'agost de Roses? Què representa pel municipi o t'agradaria que representés?
Personalment, ara com a regidora, em sento orgullosa i m’il·lusiona el fet de poder participar i viure intensament els dies festius del mes d’agost, si bé tots sabem que per als rosincs i rosinques la nostra festa principal és la d’hivern, amb el nostre carnaval. Amb la festa d’estiu ens retrobem amb amistats i veïns i veïnes, però també amb certs drames de gestió municipal que cal reconèixer. M’agradaria que enguany el programa complís més les expectatives que l’any anterior i hi hagués més participació en alguns actes, si bé l’agenda d’actes és pràcticament idèntica. Les barraques funcionen, sí, però val la pena recordar que es van iniciar amb un govern socialista.

- Fes una breu valoració de l'actualitat municipal, com a portaveu socialista al consistori:
És difícil fer-ho ara, ja que tot just ens trobem en l’inici de la legislatura. Si bé és aviat per a fer judicis, com a grup a l’oposició, intuïm un govern continuista, per tant, amb molts temes per resoldre encara de l’anterior mandat. Sobretot temes de seguretat, top manta, mancances del mercat municipal, problemes d’urbanisme i de Santa Margarita, així com importants problemàtiques de neteja, entre altres amb les quals em podria allargar.